Jobbsafari är en del avschibsted logo

ICA Kvantum Lidingö söker Medarbetare Kolonial/Jour

ICA Kvantum Lidingö söker Medarbetare Kolonial/Jour

ICA KVANTUM LIDINGÖ · Lidingö · Ansök senast 9 okt.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Vår vision ”Grönast på ön”! Ett ständigt pågående arbete hos oss för att sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!

Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!

I rollen som medarbetare kommer du främst att arbeta med varuplock på kolonial samt som jour. När du arbetar jour innebär det att du har ansvar för att styra personalen och prioriterar vad som bör göras när. Det är ditt ansvar att se till så att butiken ser bra ut, kunderna får hjälp, samt hanterar vissa sjukanmälningar och ser till så att avdelningen är bemannad. När du arbetar med varuplock är du ansvarig för att packa upp varor på hyllorna och se till så att det är ordning och reda på avdelningen. Du arbetar effektivt och noggrant, och har en god produktkunskap.

För att passa i rollen som medarbetare ser vi att du har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln, gärna från ICA. Du har tidigare arbetat med varuplock på kolonial och vet vad som krävs för att utföra ett effektivt och väl genomfört arbete. Som person är du positiv, engagerad och serviceminded. Du sätter alltid kunden först och sprider gärna glädje till både kunder och kollegor. Vidare är du stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du kan enkelt prioritera och strukturera upp arbetet. Du bör även behärska svenska språket i både tal och skrift. Butiken satsar mycket på utbildningar, och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Krav för tjänsten är tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln gärna Ica. Tjänsten är på cirka 29 h/vecka med schemalagda arbetstider varannan helg. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA KVANTUM LIDINGÖ

Placering

Lidingö

Kontaktperson

Livsmakarna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons