Jobbsafari är en del avschibsted logo

ICA i Borås söker dig som vill arbeta som Produktägare

ICA i Borås söker dig som vill arbeta som Produktägare

ICA Sverige AB · Borås · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som Produktägare ansvarar du för att driva produktutveckling på ICA, där du är länken mellan affärsverksamheten, utvecklingsteamet och slutanvändarna.

Utifrån produktens vision, produktområdets mål och användarnas behov är det ditt ansvar att vägleda utvecklingsteamet och skapa en prioritering av aktiviteter samt att följa upp och kommunicera resultat och status till relevanta intressenter. Du ansvarar för att förverkliga teamets roadmap, jobbar utifrån uppsatta mål för produktområdet, och har hela tiden koll på effekt och resultat av teamets arbete. Du förstår vad dina beslut får för konsekvenser ur ett affärs och effekt-, kostnads-, tids- och användarperspektiv. Du ansvarar för att optimera värdet av det arbete som utvecklingsteamet utför och kommunicerar mål och sammanställer behov så att utvecklingsteamet vet vad de ska göra. Du är mån om att din kunskap om produkten hela tiden kommuniceras till teamet och andra intressenter.

Du arbetar med ett eller flera agila utvecklingsteam och ansvarar för att facilitera backlog refinement och prioritering för att hjälpa teamet att leverera rätt produkt för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse. Som stöd i ditt arbete kommer du ha nära samarbete med Product Area Manager för området Marketing Foundation, samt tät dialog med övriga produktägare för att uppnå affärens mål och krav på produkten som en del av ICAs affär.

Du arbetar med ständiga förbättringar, både vad gäller våra tjänster samt vårt sätt att arbeta.

Vi söker dig som:

  • Har goda ledarskaps- och kommunikationsfärdigheter
  • Har minst 5 års erfarenhet av roller som agil produktägare eller liknande
  • Har förmågan att utifrån krav från verksamheten och kunder skapa en stark produktvision.
  • Har stark förmåga att driva frågor framåt, facilitera och föra samman olika perspektiv
  • Har förmågan att se, förklara och motivera kopplingen mellan övergripande strategiska förflyttningar och mindre backlog items
  • Har stark förmåga att testa, mäta och följa upp, i syfte att ständigt förbättra
  • Har ett stort intresse för både teknik, affär och slutanvändare
  • Har en god förståelse för teknik, på en nivå som gör att du får en snabb förståelse för teamets uppdrag och utmaningar och lösningar på kundernas behov.
  • Ser möjligheter, är proaktiv och drivs av att hitta bättre och möjliga lösningar

För att du ska trivas i denna roll behöver du tycka om att skapa och vårda relationer samtidigt som du är mån om att skapa resultat och fatta beslut för att ni hela tiden ska ta er framåt.

Tjänsten kan tillsättas omgående.

Sista ansökningsdag 2022-08-31, intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten: Kontakta rekryterande chef amanda.larsson@ica.se

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA Sverige AB

Placering

Borås

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons