Jobbsafari är en del avschibsted logo

ICA CL Kungälv söker nya timvikarier

Kungälv · Kungälv · Ansök senast 31 okt. (32 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Nu söker ICA nya medarbetare till vårt lager i Kungälv för deltidsarbete.

Därför ska du välja ICA

Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du hos oss, på ICAs lager i Kungälv.

Tillsammans ser vi till att alltid leverera på topp och ge butikerna service i världsklass.

Om jobbet som Lagermedarbetare

Arbetet innebär till stor del att med hjälp av en truck plocka varor till butik för hand vilket är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl.

Vi söker medarbetare som vill arbeta deltid. Arbetstiderna kan variera mellan 06:00 – 23:45 alla veckans dagar. [Utöver detta kan även nattarbete förekomma]

Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet under dessa arbetstider.

Vi jobbar i en temperaturzon på 2 grader.

Lokalt överenskommen tidsbegränsad anställning som innebär timbehov under höst, vinter och vår. Heltids semestervikariat under jul och sommarperioden.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som lagermedarbetare hos oss på ICA?

Klicka på länken och se en kort film där en av våra medarbetare berättar.

Att arbeta på ICA lager

Är du den vi söker?

Grundläggande krav och meriter

Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständig gymnasieutbildning. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du har körkort, och om du tidigare har arbetat inom lager eller i livsmedelsbutik.

Vad händer nu?

Ansök snarast genom att ladda upp ditt CV, vi gör urval löpande, sista dag för ansökan är

2022-10-31.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, så kontakta rekryteringsansvarig via niklas.norberg@ica.se

I rekryteringsprocessen gör vi urval baserat på din ansökan.

Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras eller kontrolleras via extern part, i enlighet med våra gällande rutiner.

Läs mer om ICA lager och logistik

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kungälv

Placering

Kungälv

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen