Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hyresgästförhandlare till Coop, Stockholm

Coop Butiker & Stormarknader AB · Stockholm

·

Ansök senast 24 juni (7 dagar kvar)

Har du ett stort intresse för avtal och är en fena på förhandlingar? Vill du vara en del av en av Sveriges största livsmedelsaktörer? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Hos Coop finns möjligheter att utvecklas i en snabbrörlig, säljdriven och inspirerande miljö. Kulturen som bygger på Coops värdegrund - Välkomnande, Inspirerande och Ansvarstagande genomsyrar hur vi beter oss mot varandra, våra kunder/medlemmar och hur vi driver våra butiker för bästa möjliga resultat.

Om tjänsten

Coop Butiker & Stormarknader (CBS) befinner sig i expansiv fas och söker nu en hyresgästförhandlare till Stockholmskontoret. Du ingår i ett engagerat och affärsinriktat team som tillsammans bidrar till framgångsrika affärer för Coop.

Som hyresgästförhandlare på Coop kommer ditt uppdrag innebära att i enlighet med bolagets strategi leda och ansvara för hyresavtalen i din region. Du kommer bli en del i ett team på tre förhandlare som tillsammans ser till att hyresavtalen har marknadsmässiga villkor och hyresnivåer. Som hyresgästförhandlare ser du även till att samtliga lokaler uppfyller de krav som framgår i hyresavtalet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ha kontinuerlig kontakt med fastighetsägare och entreprenörer.
  • Ansvara för införsäljningen av Coop genom förhandlingar och avtalsskrivning.
  • Ansvara för avtal vid nyetableringar och omförhandlingar.
  • Driva förhandling med fastighetsägare.
  • Tillsammans med teamet stötta driftorganisationen i olika typer av avtalsfrågor med fastighetsägare.
  • Arbeta med uppsägningar och uppsägning för avflytt.
  • Arbeta med vissa frågor gällande underhåll och drift.
  • Agera rådgivare internt inom ditt område.
Ditt uppdrag är att skapa bästa förutsättningar för Coop som hyresgäst i samtliga hyresavtal. Som hyresgästförhandlare har du sinne för affärer och drivs av att skapa och underhålla kontakter. Du har en god analytisk förmåga, arbetar systematiskt och är engagerad i det du tar dig för. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en affärsinriktad miljö där tydliga och mätbara mål driver verksamheten framåt. Struktur och noggrannhet är en förutsättning i denna roll.

I rollen rapporterar till Chef etablering och hyresgästrepresentation och rollen är placerad på Coop CBS kontor i centrala Stockholm.

Är det här du?

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom juridik och/eller fastighet. För att lyckas i rollen söker vi dig som har minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom den kommersiella sidan. Du drivs av och trivs i avtal- och förhandlingssituationer och önskvärt är också att du har kunskap inom fastighets- och/eller avtalsrätt.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! För att lyckas i rollen som hyresgästförhandlare är du en person som uppskattar utmaningar och ett högt tempo i vardagen. Du kommer att ha fler kontaktytor såväl internt som externt vilket förutsätter att du har utmärkta kommunikationsförmågor samt förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv. Vidare är du duktig på att prioritera samt mål- och resultatorienterad.

Vad kan Coop erbjuda dig

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en positiv utveckling och stark tillväxt. Du kommer till ett härligt team med god sammanhållning, där alla tar ansvar för sina arbetsuppgifter samtidigt som man hjälps åt vid behov och bidrar till Coops fortsatta framgång. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.

Coop värdesätter de kvalitéer som en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Coop CBS med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Coop Butiker & Stormarknader AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sissel Pettersen

08-12050426