Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hydraulmontör

HydraSpecma Hydraulikhuset AB · Kungsbacka · Ansök senast 12 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

HydraSpecma Hydraulikhuset i Kungsbacka söker nu förstärkning i form av en montör.

På vår arbetsplats i Kungsbacka är vi 10 personer varav 4 personer jobbar i monteringen, i nära anslutning till butiken. På arbetsplatsen finns även kontor.

Beslutsvägarna inom bolaget är korta, vi månar om varandra och strävar efter att tillsammans nå våra mål. Hos oss får du en familjär miljö där initiativ och eget ansvar uppmuntras.

Arbetsbeskrivning

I monteringsverksamheten kommer du att ingå i en grupp av montörer som i huvudsak arbetar med tillverkning av hydraulslang utifrån ritningsunderlag. Där kommer du att delta i rotationen mellan olika arbetsstationer, maskiner och uppgifter. Det finns en teamleader i gruppen som leder i det dagliga och som hydraulmontör har du även nära samarbete med konstruktionsavdelningen.

I uppgifterna ingår:

  • Montage och bestyckning av hydraulsystem och komponenter
  • Felsökning och reparation av hydraulsystem och komponenter
  • Tillverkning och anpassning av detaljer/tillbehör till hydraul utrustning.
  • Provning och tester av hydraulutrustning i Provbänk

Vem är du?

Vi tror att du är en person med tekniskt intresse och erfarenhet av verkstadsarbete, montering eller produktion.

Arbetsuppgifterna passar dig som är metodisk, självgående och noggrann. Du uppskattar ett högt tempo och har goda sociala färdigheter. Du har därtill en hög arbetsmoral och då vi är en liten arbetsplats är det av stort vikt att du är flexibel samt uppgiftsorienterad och kan utföra olika arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ritningsläsning.

Truckkort: Meriterande

**********

HydraSpecma SE är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. Verksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstad-, process-, kemi-, läkemedel- och livsmedelsindustrin. Övriga kunder finner vi inom OEM. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och totalt är vi mer än 1200 medarbetare som arbetar här, vill du bli en av oss?

Läs mer på vår hemsida https://www.hydraspecma.com

HydraSpecma Hydraulikhuset AB är en del av HydraSpecma. HydraSpecma Hydraulikhuset AB är en komplett leverantör inom industriell och marin hydraulik. Vi utvecklar och tillverkar hydrauliska lösningar som är energieffektiva och miljövänliga. Våra erfarna servicetekniker utför både service och underhåll samt installationer av rörsystem. Vi erbjuder även kompletta elektriska styrsystem. Hos oss arbetar 17 personer i våra verksamheter i Kungsbacka och på Hisingen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HydraSpecma Hydraulikhuset AB

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

HydraSpecma Component AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons