Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hydraulikmontör/Montör hydraulik till PMC i Ystad

Hydraulikmontör/Montör hydraulik till PMC i Ystad

Randstad · Ystad · Ansök senast 12 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt intresserad och tycker om att arbeta i en variationsrik vardag? Gillar du problemlösning och kombinationen av självständigt och teamorienterat arbete?

Vi söker nu en Hydraulikmontör till PMC Hydraulics i Ystad. Här erbjuds du en arbetsplats med stor flexibilitet och med utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett mindre team med mycket erfarenhet och stort lösningsfokus. 

Ansvarsområden

Inom Engineering Center jobbar vi med prototypframställning, felsökning och utredningar åt våra kunder. Som hydraulikmontör arbetar du i huvudsak med montering av hydraul- och smörjsystem av varierande storlek och komplexitet till våra kunder. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Montering av hydraul- och smörjsystem
  • Provkörning av hydraul- och smörjsystem
  • Prototypframtagning
  • Tester av olika slag
  • Felsökning
Dessutom kommer du att vara backup för de uppgifter som är relaterade till lagret på enheten. Du ingår i en grupp om sex montörer men jobbar även tätt ihop med övriga kollegor inom företaget, både lokalt och globalt.

Arbetstider

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare. 
Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lägst gymnasiekompetens, gärna med fordonsteknisk, verkstadsteknisk eller annan praktiskt teknisk inriktning. 
Rollen innebär flera kontaktytor vilket sätter krav på din kommunikativa förmåga. Du har mycket god svenska, både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska. 

Du bör ha erfarenhet från liknande arbete men framför allt har du ett stort tekniskt intresse. Har du utbildning och/eller erfarenhet av hydraulik, el och/eller mekanik värderar vi det högt. Tidigare erfarenhet från roller så som truckreparatör, entreprenadreparatör eller rörläggare är bra men inget krav. För att trivas i rollen ser vi att du tycker om problemlösning. I ditt arbete är du ansvarstagande, ordningsam och kreativ. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-10-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Mikaela Hutzelmann, Rekryteringskonsult Randstad, mikaela.hutzelmann@randstad.se 

Om företaget

PMC Hydraulics AB ingår i PMC Hydraulics Group som är Nordens ledande leverantör av hydrauliklösningar till industrin. Vårt erbjudande sträcker sig från konstruktion och design till färdiga hydrauliksystem och komponenter. Koncernens kompetens omfattar även elektromekanik och smörjlösningar, vilket ger en unik samlad kompetens för att erbjuda kunderna helhetslösningar.
PMC Hydraulics Group omsätter 1,0 miljarder kronor och har 380 anställda i flera länder i Europa och Asien. PMC Hydraulics Group är en del av Dacke Industri, som till 
100 % ägs av Nordstjernan. Läs mer: www.pmchydraulics.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Ystad

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons