Jobbsafari är en del avschibsted logo

Husbilssäljare

Alsike Maskin AB · Knivsta · Ansök senast 22 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Alsike Maskin är en fullserviceanläggning inom entreprenad, transport och husbilsbranschen. Vi saluför märken såsom Kubota, Kobelco, Fiat, Dodge, Kabe, Adria, Sunliving mm. Service, reparationer, samt försäljning av tillbehör och utrustning ingår även i verksamheten.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en självgående och engagerad säljare till fritidssidan. I denna tjänst kommer du tillsammans med de andra i teamet sälja nya och begagnade fritidsobjekt. Vi har precis flyttat in i helt nya lokaler där vi har en helt ny försäljningsyta och fantastiska serviceverkstäder. Det senaste åren har vi haft en kraftig ökning i vår försäljning av fritidsobjekt. Vi har även utökat verksamheten med Kabe och Adria varefter vi vill utöka vårt team med ytterligare en säljare.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har arbetat eller arbetar som säljare i liknande företag eller har ett arbete med liknande typer av uppgifter. Du har goda kunskaper och erfarenhet av en stor del olika märken/produkter inom branschen och har lätt för att se lösningar på problem.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att man har en bred kunskap om fritidsobjekt och dess funktioner. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Henrik Hanning, 0704-678482, henrik.hanning@alsikemaskin.se

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva. Ansökningar sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alsike Maskin AB

Placering

Knivsta

Dela jobbannonsen

Anmäl annons