Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hur är ditt drömfritids?

Knivsta Friskola ekonomisk förening · Knivsta · Ansök senast 4 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Margarethaskolan i Knivsta kommun är en växande, föräldradriven friskola med drygt 230 barn/elever från förskolan till årskurs 9. Verksamheten har inspirerats av den filosofi och förhållningssätt som utvecklats i Reggio Emilia. "Utgångspunkten är att alla barn har unika förmågor och egenskaper och ska bemötas med respekt och tas på allvar." Citat elever åk 8.


Margarethaskolans verksamheter är navet i det lilla samhälle som växer fram här vid sjön Valloxens strand. Här kommer att finnas både bostäder och olika verksamheter. Detta ger våra elever en unik möjlighet att utöva deltagande och inflytande i samhället och se effekterna av detta arbete.


Vi flyttade in i vår helt nya skola under hösten och vi har skogen och vattnet som granne och en stor park med fruktträd som skolgård. Vi har också tillgång till hall för rörelse och lek inomhus och ateljéer för kreativt arbete i trä, tyg färg med mera. Det mesta är nu på plats men vi behöver tänka till lite mer för att få bra förutsättningar för fritidshemmet.


Vi söker dig som är legitimerad lärare i Fritidshemmet och vill leda utvecklingen tillsamman med kollegor och rektor. Hör av dig och berätta om ditt drömfritids så kanske vi kan uppfylla våra drömmar tillsammans.


Tillträde höstterminen 2021. Rekrytering sker löpande och kan avslutas före sista ansökningsdag.


Vi undanber oss kontakt från tjänsteföretag och rekryteringsföretag

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Knivsta Friskola ekonomisk förening

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Knivsta Friskola Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons