Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hundskötare till Hunddagis

Glittertassen AB · Göteborg · Ansök senast 31 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

GlitterTassen Hunddagis söker nu hundskötare!

GlitterTassen Hunddagis öppnade Januari 2021 och ligger i Sisjön/Högsbo, våra lokaler är väldigt hemtrevliga och fräscha.

Vi är väldigt måna om att både våra medarbetare och att hundarna ska må bra hos oss. Därför siktar vi på en lugn och harmonisk inomhusmiljö, med långa promenader och mycket aktivering för hundarna.

På GlitterTassen Hunddagis jobbar vi endast med REKO – Metoder. REKO innebär att du avstår från både psykisk och fysisk bestraffning och endast använder mjuka metoder. Det får även hunden att vilja lyssna på dig bättre.

Vi söker dig som har samma tänk som oss, som endast jobbar med mjuka metoder!

Promenaderna ska vara lugna och mysiga så hundarna får nosa, ingen stress. Detta är hundens tid!

Vi vill ha en god kommunikation och relation till våra kunder. Vi är ett familjärt hunddagis.

Vem söker vi?

Du SKA vara utbildad hundskötare och/eller ha erfarenhet utav hunddagis sen tidigare. Du behöver ha vana av att hantera olika typer av hundar, vara glad och vara uppmuntrande mot hundarna. Du ska även klara av att gå ut med 5-8 hundar i grupp.

Som person ska du vara social då vi har daglig kontakt med hundarnas ägare. Ha en stor portion med tålamod, våga ta egna initiativ och vara serviceinriktad. Se möjligheter och vara lösningsfokuserad.

Det är viktig att du är lugn och känner dig trygg när du är med hundarna. Eftersom vi tar emot både stora och små hundar är det viktigt att du kan hantera olika typer av individer.

Det är viktig att kunna samarbeta och arbeta tillsammans och att ha kul på jobbet.

Arbetsuppgifter:

På morgon ska man ta emot hundarna. På eftermiddagen/kvällen hämtas hundarna då berättar vi lite kort för hundägaren vad som hänt under dagen.

Städning av lokalen, diska mat- och vattenskålar, fylla på vattenskålarna, ge hundarna mat, klippa klor, gå långa promenader samt en kortare promenad på eftermiddagen.

Vi arbetar mycket med att aktivera hundarna. Just nu skolar vi in många nya hundar.

Arbetstider:

Arbetstiderna kommer att vara efter behov. Vi har öppet måndag - fredag, kl 06.30-18.00. Vi söker just nu en som kan komma in och jobba halvtid samt en vid behov.Tanken är att den som jobbar halvtid sedan ska komma upp i tid.

Vårt mål är att vi ska bli ett härligt gäng som hundar och kunder känner sig trygga med.

Rekrytering sker löpande.

Läs mer om GlitterTassen Hunddagis på www.glittertassen.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Glittertassen AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Glittertassen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons