Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hundrastare/dogwalker - Göteborg

Hundrastare/dogwalker - Göteborg

Rasta Hunden Sverige AB · · Ansök senast 17 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rasta Hunden Sverige AB är störst i Sverige på hundrastning via franchise! Vi är verksamma i branschen sedan 2008.

Vi ansluter endast seriösa företagare som är godkända för F-skatt, momsregistrerade och har en ansvarsförsäkring och som ser detta som ett långsiktigt åtagande.

Vi har jobbat under alla år med att få med hundrastning i RUT och är nu på väg att få det för hundägare över 65 år. Men vi jobbar vidare för att alla ska ha rätt till RUT-avdrag för hundrastning oavsett ålder.

Med 979.000 registrerade hundar (varav under pandemin mars-sept ca 43.300 nya hundar) på 712.000 ägare så kommer dessa att behöva hjälp med sina hundar när man börjar gå tillbaka till jobben igen.

Just nu finns vi representerade i en mängd områden/distrikt i många städer/kommuner runt om i Sverige.

Vi har många kunder som söker hjälp med hundrastning via oss och nu vill vi expandera och söker fler hundrastare som vill bli franchisetagare hos oss! Se vår hemsida.

Vi söker nu flera hundrastare till olika distrikt i Göteborg.

Vill du bli en i vårt glada och duktiga gäng hos Sveriges största franchiseföretag inom hundrastning?

Skicka då in din ansökan via vår länk här i annonsen!!

Att vara franchisetagare hos oss innebär att du är egen företagare och ansluten till oss via franchiseavtal. Franchiseavtalet reglerar vårt samarbete. Du har ensamrätt till konceptet i ditt distrikt/stad. Du betalar bara en årsavgift på i dagsläget 4.800 kr/ex moms (6.000 kr inkl moms). Inget annat.

Du måste alltså vara godkänd för F-skatt, vara momsregistrerad och ha en ansvarsförsäkring. Har du inte eget företag i nuläget hjälper vi till med råd och tips hur du gör för att starta upp.

Du måste vara över 18 år och du måste kunna jobba med detta till minst 50% må-fre och dessutom ha bra och nyare hunderfarenhet, eller hund-/djurutbildning. alt egen hund. Hunddagisutbildning är meriterande.

Självklart ska du tycka om att vara ute i alla väder, gilla kundkontakter och se till kunden och hundens bästa i första hand. Du ska självklart jobba med positiv förstärkning och respekt för både kunder och hundar.

Vi fäster även stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas och trivas måste du ha en stark vilja att starta och driva eget samt förstå att det kräver mycket arbete. Du ska tro på vår affärsidé. Du måste vara villig att jobba hårt för att nå dina mål.

Du och ditt företag kommer att vara ansluten till Rasta Hunden Sverige AB och åka runt till dina kunder och rasta deras hundar när hundägarna själva jobbar, är bortresta, sjuka eller liknande.

Du får som franchisetagare:

- Listning på vår hemsida

- Egen kontaktsida

- Egen mailadress inkl. webbmail

- Avtalsmallar, blanketter och marknadsföringsmaterial sk start-up kit

- Tillgång till sluten FB-grupp för enbart våra anslutna hundrastare

- Central marknadsföring

- Support och hjälp i olika frågor

- Nyhetsbrev

Välkommen med din ansökan!!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rasta Hunden Sverige AB

Kontaktperson

Rasta Hunden Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons