Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hudterapeuter

Magnentus Hotel Restaurant & SPA AB · Norrköping · Ansök senast 7 maj

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Hudterapeuter

Vi söker en erfaren SHR Cidesco certifierad hudterapeut med ett brinnande intresse för hudvård och försäljning.


Som hudterapeuter arbetar du i vår Spa-avdelning som har åtta behandlingsrum, Relaxavdelning med tillhörande Bar samt Reception & Shop med försäljning och ett avdelningsmål att leverera gästen en oförglömlig upplevelse i världsklass genom våra värdeord Energi, Glädje och Omtanke.

Arbetsuppgifterna innebär att utöver att behandla, lättare barservering och ritualer, Spashop & Reception med produktförsäljning, svara i telefon och mail. I arbetsuppgifterna ingår också städning och översyn inom arbetsområdet. Service och god hand med våra gäster är det största del av vårt arbete.

För att trivas i den rollen krävs det att du är målinriktad, självständig, lagspelare, flexibel och ansvarsfull samt lösningorienterad, och har förmågan att lyssna och vara lyhörd för gästens önskemål. Du är på läst om försäljningsprodukter, hotellet och ser alltid möjligheten att hjälpa gästen till rätt val av behandlingar och produkter.


På The Lamp Hotel är du helt avgörande för att vi varje dag ska kunna uppfylla högt ställda förväntningar från att leverera helhetsupplevelser för våra gäster.


Tjänsten är på 50% med arbete vardagar, kvällar och varannan helg.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Magnentus Hotel Restaurant & SPA AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Magnentus Hotel, Restaurant & SPA AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons