Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hudterapeut

ROYAL SPA AB · Uppsala · Ansök senast 3 okt.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Nu utökar vi vårt team och söker dig som är intresserad av att jobba som massör och hudterapeut. Royal Spa & Beauty är den ledande aktören inom hudvård och skönhet i Uppsala. Vi erbjuder våra kunder ett stort antal behandlingar. Vi är belägna i centrala Uppsala på Sysslomansgatan 8, ett stenkast från Uppsala domkyrkan.

Vi söker en hudterapeut/spaterapeut med gedigen erfarenhet. Du ska kunna hantera dina kunder utifrån kunskap och erfarenhet.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter är massage och hudbehandlingar samt försäljning, kundbokningar och daglig skötsel av salongen. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid där visst helgarbete förekommer. Du blir ett ansikte utåt får Royal Spa och därför söker vi dig som har god social kompetens och god självkännedom.

Utbildning och färdigheter

Vi söker dig som är certifierad massör och/eller auktoriserad hudterapeut.

Du bör vara flexibel, serviceinriktad, stresstålig, positiv och brinna för ditt yrke med huvudfokus på kundens välmående. Samt att du har ett genuint intresse för kundservice, drivs av ansvarskänsla, personlig utveckling och gillar att jobba i team. Du ska älska ditt yrke och vilja utvecklas. Arbetslivserfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav.

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse, provanställning i 6 månader tillämpas.

Anställningen är i form av deltid och lön enligt avtal.

Har du frågor eller funderingar var inte rädd att fråga oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ROYAL SPA AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Royal Spa AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons