Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hudterapeut

EXPERIUM AB · Malung-Sälen · Ansök senast 1 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SkiStar Lodge Experium är ett upplevelsehus som ligger mitt i Lindvallen. Här finns ett stort utbud restauranger och caféer. Bland våra aktiviteter finns ett stort äventyrsbad, inomhussurf, bio och bowling. Spaavdelning och Saunavärlden med sju olika upplevelser och tillhörande relaxrum.

Visionen är att skapa minnesvärda fjällupplevelser som den ledande operatören av europeiska alpindestinationer.

Arbetet passar dig som brinner för din uppgift.

Du är engagerad, nyfiken och ansvarsfull samt har förmågan att lyssna och vara lyhörd för kundens önskemål. Du har gärna erfarenhet av försäljning och ser möjligheten att alltid hjälpa gästen till rätt val av produkter.

Vår Spa-avdelning har åtta behandlings-rum, Saunavärld med tillhörande relaxrum samt en Spashop med försäljning.

Som hudterapeut arbetar du i vår Spaavdelning som har åtta behandlingsrum och Saunavärlden med sju olika upplevelser och tillhörande relaxrum. Arbetsuppgifterna innebär att behandla, bemanna Saunavärld med lättare barservering och basturitualer, Spashop med produktförsäljning samt bokning. I arbetsuppgifterna ingår också städning och översyn inom arbetsområdet. Service och god hand med våra gäster är en stor del av arbetet. Här kommer du utvecklas i ditt yrke samt att du kommer att få stor kännedom om våra spaprodukter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EXPERIUM AB

Placering

Malung-Sälen

Kontaktperson

Experium AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons