Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hudterapeut sökes till skönhetssalong på Kungsholmen

Hudterapeut sökes till skönhetssalong på Kungsholmen

Aysel's Skönhetsvård AB · Stockholm · Ansök senast 6 maj

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss

Aysel's skönhetssalong finns på Kungsholmen i Stockholm. Vi är medlemmar av Sveriges hudterapeuters Riksorganisation samt är diplomerade av internationella Cidesco.

Om dig

Vi på Aysel’s skönhetssalong söker dig som är diplomerad hudterapeut och vill arbeta med hudvårds-och skönhetsbehandlingar. Du är auktoriserad hudterapeut med CIDESCO- eller SHR utbildning.


Du är glad, positiv, driftig, rökfri, ordningsam, noggrann och tycker om att ta ansvar. Du har stor social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för kunderna, dina kollegor och dig själv. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Vi söker en person som kan möta våra kunder på ett professionellt och engagerat sätt och du har viljan att lära dig mer och utvecklas hos oss.


Du är intresserad av resultatinriktad hudvård och effektiva produkter då vi både informerar om och rekommenderar passande produkter till kunden. Försäljning är på så vis en stor del av yrket. Med generös provision har du stora förutsättningar att växa och utvecklas hos oss.


Du kan antingen vara nyutexaminerad hudterapeut eller ha erfarenhet sedan tidigare. Vi ställer stora krav på din yrkesskicklighet för att kunna upprätthålla den kvalité kunderna förväntar sig när dem besöker Aysel’s skönhetssalong. Vi söker efter dig med både sunt förnuft och fingertoppskänsla för hudvård och kunder.

Dina arbetsuppgifter som hudterapeut innebär olika typer av hudvårds- och skönhetsbehandlingar samt personlig rådgivning om behandlingar och produkter. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongerna genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut.


Övriga krav kompetens och kunskapskrav

Trådning – ögonbrynformning

Vaxning speciellt brasiliansk vaxning

Erfarenhet och kunskap om Exuviance, Tebiskin produkter

Duktig säljare

Tala svenska flytande i tal och skrift


Lön

timlön + provision/bonus

Möjlighet till heltid

Ska kunna arbeta helger


Ansökan

Ansökan görs skriftligt via mejl: info@aysels.se

Skicka med CV + personligt brev + foto på dig


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aysel's Skönhetsvård AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Aysel's Skönhetsvård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons