Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hudterapeut och receptionist

Acnespecialisten Sverige AB · Sundbyberg · Ansök senast 30 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Du kommer främst att jobba på vårt huvudkontor i Sundbyberg men är även redo att hoppa in och jobba på klinikerna vid behov, till exempel vid sjukdom.


Om dig

Vi på AcneSpecialisten söker dig som är diplomerad hudterapeut och vill arbeta med problemhy, hudvårdsbehandlingar och skönhetsbehandlingar både på plats i klinikerna och kundtjänst på vårt kontor. Du är auktoriserad hudterapeut med CIDESCO- eller SHR utbildning.

Du är glad, positiv, driftig, rökfri, ordningsam, noggrann. Du har stor social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för kunderna, dina kollegor och dig själv. Du är strukturerad och organiserad för att kunna hantera de olika arbetsuppgifterna. Du är agil och har möjlighet att anpassa dig efter förändrade omständigheter och nya uppgifter. Du är stresstålig och klarar av att ha många bollar i luften.

Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Detta är lika viktigt på kontoret som på plats på klinikerna. Vi söker en person som kan möta våra kunder på ett professionellt och engagerat sätt och du har viljan att lära dig mer och utvecklas hos oss. Du är intresserad av resultatinriktad hudvård och effektiva produkter då vi både informerar om och rekommenderar passande produkter till kunden.

Du kan antingen vara nyutexaminerad hudterapeut eller ha erfarenhet sedan tidigare. Vi ställer stora krav på din yrkesskicklighet för att kunna upprätthålla den kvalité kunderna förväntar sig när de besöker AcneSpecialisten. Vi letar efter dig med både sunt förnuft och fingertoppskänsla för hudvård och kunder.


Om arbetsuppgifterna

  • Kundtjänst Telefon, Chatt och e-post
  • Ta konsultationer online
  • Hoppa och jobba på klinikerna vid behov
  • Kontakt och hjälpa med hudterapeuterna i den dagliga driften av klinikerna
  • Ytterligare klinik-relaterade uppgifter


Hos oss får du möjligheten att utvecklas som hudterapeut i en varierad roll med många olika arbetsuppgifter både som aktiv hudterapeut och som att stödja våra hudterapeuter i den dagliga driften av klinikerna och växa med hjälp av ny kunskap och även möjligheter till vidare utbildning. Det är en mycket varierad roll där du både jobbar som aktiv hudterapeut och som att stödja våra hudterapeuter i den dagliga driften. Du hjälper och till och bidrar i dagliga driften av klinikerna och att hantera våra kunder, samt att hoppa in och själv ta kunder vid behov.

Hos oss får du möjligheten att utvecklas som hudterapeut och växa med hjälp av ny kunskap och även möjligheter till vidare utbildning. Du har även möjligheter att vara delaktig i utvecklingen av AcneSpecialisten i vårt ständiga arbete att ta fram nya behandlingar och produkter.


Om oss

Vi på AcneSpecialisten har arbetat med problemhy i över 25 år och under den tiden har vi utvecklat en unik metod för att effektivt behandla olika typer av problemhy såsom acne, pormaskar och rosacea på våra 3 salonger i Stockholmsområdet. Vi erbjuder även olika typer av skönhetsbehandlingar under namnet Sveriges Skönhetscenter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Acnespecialisten Sverige AB

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

AcneSpecialisten Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons