Huddig Grävlastarförare

Åsele Traktortjänst AB · Åsele

·

Ansök senast 11 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Åsele traktortjänst AB växer och söker en Grävlastarförare för tillsvidare anställning till vårt fantastiska team!


Om företaget:

Åsele Traktortjänst grundades i början av 70-talet och är ett framgångsrikt företag i Västerbotten som expanderar och utför bland annat jobb för fjärrvärme, avloppsanläggningar, dräneringar, telegrävningar, stolpjobb etc.

Vi utför arbete åt både företag och privatpersoner och vi har utmärkta referenser.


Här finner du mer information om oss:

www.aseletraktortjänst.se


Just nu går det riktigt bra och vi behöver expandera, därför söker vi dig som är Grävlastarförare med aktuellt yrkesbevis och helst med grävlastarvana.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att gräva och resa stolpar.Servicejobb .underhållsarbeten. AMS jobb

Vi har investerat i en kran som sitter på frontlastaren,palfinger med vagn.

Jobbet kan innebära långa resor med övernattning ca 4 dagar i veckan. Du reser ensam och är självständig. Meriterande är om du har ESA och EBR. Det är även en fördel om du har CE körkort med YKB.


Vi lovar att vi kommer ge dig möjligheter att utvecklas hos oss och vi erbjuder dig stöttning i dina arbetsuppgifter.

Vi blir glada om vi får ditt Cv och ett personligt brev där du berättar om dig själv.

Urvalet löper kontinuerligt och intervjuerna hålls löpande så vänta inte med att söka denna tjänst!

Välkommen till oss.


Om Åsele:

Åsele ligger som et strategiskt nav i skogslandet. Här möts flera stora vägar från olika väderstreck. Kommunikationerna är därför goda, det är lätt att ta sig hit från kuststäderna, men även inlandets samtliga större orter. Inom 10 mils radie finns dessutom två flygplatser, Lycksele och Vilhelmina.


Här finns ett brett utbud av naturupplevelser och aktiviteter. Djupa skogar att ströva i, stilla flytande Ångermanälven för båtturer, strida åar och bäckar att fiska i, fina badsjöar och hundratals tjärnar. Jakt- och fiske möjligheten är goda med bra boende i hela kommunen.

Kommunen bjuder också på en god samhällsservice och ett rikt föreningsliv, vi är en av de förenings tätaste kommuner i Sverige. Det satsas offensivt för att göra Åsele ännu mera attraktiv för våra kommunmedborgare, näringslivet sam besökarna.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Åsele Traktortjänst AB

Placering

Åsele

Kontaktperson

Åsele Traktortjänst AB

Ansök via mejl