HSNG söker Maskinoperatör

HSNG AB · Trollhättan

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Job description:

Vi söker nu en maskinoperatör till vår produktionsavdelning i Trollhättan. Har du ett genuint teknikintresse och vill jobba på ett marknadsledande e-handelsbolag inom kosttillskott och nutrition? Välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Det dagliga arbetet innebär att paketera olika typer av livsmedel, så som pulver och kapslar, se till att produktionen löper felfritt samt utföra kvalitetskontroller. Vi lägger därför stor vikt på flexibilitet och noggrannhet. Som Maskinoperatör har du tekniskt intresse och du motiveras av att nå uppsatta produktions- och kvalitetsmål. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa att maskinen du opererar är i drift och att den packar enligt våra livsmedelskrav. Du arbetar nära vår Produktionschef/Produktionstekniker som hjälper dig att prioritera vad som ska packas och på vilken maskin. Vi är ett litet team på 4 personer som ofta agerar problemlösare. Vi tar allt som oftast hjälp av varandra för att hitta bästa lösning och ser därför att du också är en lagspelare. Utöver produktionsteamet kommer du även ha tät kontakt med vår lagerpersonal och inköpsavdelning.

Meriterande
  • Truckkort
  • Traverskort
  • Erfarenhet av att jobba enligt BRC Standard
Om dig
Vi tror att du besitter ett genuint teknikintresse och att du har tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion, verkstad eller som maskinoperatör.
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och ordningsam. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsprocesser när det kommer till våra maskiner och livsmedelsstandard, vi ser därför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter. Du är en pålitlig lagspelare och trivs med att jobba nära ditt tema.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering på HSNG:s lager i Trollhättan. Du är välkommen att börja omgående (30 september 2020) men självklart tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid. Lön enligt kollektivavtal.
Du kommer till en modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare. Här blir du en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft. Vi satsar på våra medarbetare och du kommer bland annat få ta del av ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter och möjlighet till prisvärd massage.

Intresserad?
Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV samt personligt brev) redan idag! Vi gör löpande intervjuer under rekryteringsperioden, så vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdatum är 30 september 2020. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Marcus Ceder, Marcus.Ceder@gymgrossisten.com. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i vår rekryteringsprocess genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Mer om bolaget
Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Vi brinner för våra kunder, vi utmanar & förbättrar och vi agerar alltid som föredömen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.

Är du målmedveten, driftig & nyfiken? Välkommen att hänga med på vår resa mot ett hälsosamt liv!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HSNG AB

Placering

Trollhättan