Jobbsafari är en del avschibsted logo

HSE-konsult

Wermkon AB · Karlskrona · Ansök senast 29 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

WermKon erbjuder kvalificerade tjänster inom arbetsmiljö och säkerhet. Brinner du, liksom vi, för att alla har rätt att arbeta i en trygg och säker miljö ska du läsa vidare.

Vi fortsätter vår tillväxtresa och behöver därför utöka vår styrka med ytterligare kvalificerade HSE-konsulter.

Som HSE-konsult driver och samordnar du miljö-, kvalitets, säkerhets-, risk- och brandskyddsfrågor i projekt, ofta större byggprojekt inom industrin. Du säkerställer att arbetet inom projektet drivs i enlighet med gällande lagar, regler och standarder. Du planerar och genomför riskanalyser, utbildningar samt utvärderar och sammanställer HSE-data och rapporter.

Du har gedigen erfarenhet av HSE-arbete eller liknande och gärna erfarenhet från industrin. BAS-U erfarenhet och/eller utbildning är meriterande. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du är strukturerad, driven, prestigelös och trygg i dig själv. Du prioriterar säkerhet och sätter alltid människan i första rum.

Hos oss på WermKon får du en stimulerande arbetsmiljö som är säker, trivsam och utvecklande. Vi strävar efter att alla medarbetarna ska kunna påverka innehållet i sina arbeten men också företagets verksamhet i stort. Med arbetsmiljö och säkerhet som den röda tråden kommer du få chansen att jobba inom många olika sektorer och branscher. Vi jobbar för att alla ska komma hem hela efter en arbetsdag vilket gör att du får vara med och göra skillnad – på riktigt.

Vårt huvudkontor ligger i Karlstad men våra uppdrag sträcker sig över hela Sverige med viss tyngdpunkt i mellansverige. Projektet styr var ditt arbete är så du bör vara bekväm med att resa och leva "konsultliv" i perioder.

Välkommen med din ansökan till Hanna Söreklint, HR-ansvarig på hanna@wermkon.se.

Hanna svarar även på frågor rörande tjänsten, 010-550 91 02.
Ansökningar hanteras löpande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %.

Mer information om WermKon hittar du på www.wermkon.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wermkon AB

Placering

Karlskrona

Dela jobbannonsen

Anmäl annons