Jobbsafari är en del avschibsted logo

HSB Nordvästra Skåne söker trädgårdsarbetare

HSB Nordvästra Skåne söker trädgårdsarbetare

HSB Nordvästra Skåne · Helsingborg · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

HSB Nordvästra Skåne levererar tjänster av högsta kvalitet inom förvaltning och fastighetsskötsel till fastighetsägare i nordvästra Skåne. Vi förvaltar och förädlar befintliga fastigheter åt drygt 150 kunder och bygger även attraktiva bostäder i regionen. Våra kontor finns på Väla Södra och i Ramlösa Brunnshotell i Helsingborg och vi är omkring 60 engagerade medarbetare som arbetar i företaget.

Nu söker vi säsongsmedarbetare till vår trädgårdsverksamhet i Helsingborg och Ängelholm för perioden april till och med oktober 2021

Vårt erbjudande till dig

Som trädgårdsarbetare hos oss får du möjligheten till förstahandskontakt med våra kunder ute i deras boendemiljö och en möjlighet att vara med och påverka deras vardag och trivsel. Vi är en värdestyrd organisation som grundar sig på övertygelsen om alla människors lika värde, de kooperativa principerna och innebörden av värdeorden engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. Vi arbetar tillsammans och stödjer varandra med ett stort engagemang för att leverera tjänster av hög kvalitet till våra kunder. Du blir del av ett positivt team som hjälper, stöttar och backar upp varandra.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna i din säsongsanställning är skötsel av trädgård och grönytor hos företagets kunder. Detta kan till exempel innebära häck- och gräsklippning, ogräsrensning, nyplantering och beskärning. Vi arbetar med moderna maskiner och verktyg och du har i viss mån, beroende på din kompetens, möjlighet att påverka hur din arbetsdag kommer att se ut.

Kvalifikationer

Vi tror att du har fyllt 18 år, har någon form av utbildning inom trädgård/plantskola och gärna erfarenhet av trädgårdsarbete. Du har god fysik och trivs med att arbeta utomhus. Har du körkort för bil och/eller traktor är det ett plus. För att kunna kommunicera med våra kunder samt läsa och förstå kundavtalen är det också viktigt att du kan bra svenska både i tal och skrift.

Du som söker tjänsten

Är serviceinriktad och flexibel. Du är en lagspelare som känner medansvar för slutresultatet men som även kan arbeta självständigt vid behov. Du vet vad god kundvård innebär och strävar alltid efter att vara steget före. Som medarbetare hos oss är det även viktigt att du har en positiv attityd och ett glatt humör. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker löpande

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HSB Nordvästra Skåne

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

HSB Nordvästra Skåne Ek För

Dela jobbannonsen

Anmäl annons