Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-specialist till Karlstad

Eterni Sweden AB · Karlstad · Ansök senast 13 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


HR-SPECIALIST TILL KARLSTAD

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer främst att leverera ledningsstöd och verksamhetsstöd till hela företaget genom att ge stöd med hög kvalitet inom hela HR-området. I nära samarbete med HR-chef kommer du att utveckla och planera HR-arbetet genom effektiva arbetssätt, metoder och rutiner. Du kommer att rapportera till HR-chefen. Exempel på arbetsområden:
  • Att inom verksamhetsområdet säkerställa att lagar, avtal, policys och andra styrdokument efterlevs
  • Ge råd och stöd till chefer och medarbetare i HR-frågor
  • Rekrytering/bemanning/strategisk kompetensförsörjning
  • Arbetsrätt/arbetsmiljö/Hälsa
  • Mångfald/Jämställdhet
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du har en högskole- eller universitetsexamen inom HR, eller likvärdig bakgrund, och ha några års arbetslivserfarenhet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är nödvändigt för rollen och även goda IT-kunskaper. Då dina kontaktytor är många bör du ha god förmåga att kommunicera och kunna möta människor i olika situationer. Har du intresse av digitalisering och verksamhetsutveckling, så finns stora möjligheter att få förkovra sig i dessa områden.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som HR-specialist är ett konsultuppdrag på heltid med start under oktober 2022. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdragets längd är beräknat till ca drygt 1 år då det avser en föräldraledighet.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eterni Sweden AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Adam Fransson Mörk

adam.f.mork@eterni.se+46738617253

Dela jobbannonsen

Anmäl annons