Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-specialist med inriktning rekrytering

Randstad · Örebro

·

Ansök senast 22 apr.

Vid ansökan:Ange referens 201341440 i din ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av arbete med rekrytering samt en akademisk utbildning inom HR/personalområdet? Alternativt annan utbildning som vi bedömer relevant? Är du intresserad av att ta nästa kliv inom HR-området och bygga på dina erfarenheter i en stor organisation? Då kanske det är dig vi söker. 

Ansvarsområden

Som HR-specialist ingår du i ett stort rekryteringsteam med hög laganda. Din främsta arbetsuppgift blir att stötta organisationens chefer i rekryteringsprocessen. Du tar ansvar för att upprätthålla en god dialog med cheferna, kandidaterna och tar ansvar för annonsering, urval, telefonavstämningar, intervjuer och du driver rekryteringsprocessen själv med stöd av dina kollegor. Du kommer att rekrytera samtliga roller som organisationen efterfrågar vilket gör arbetet varierat och även utvecklande. 

Du erbjuds en introduktion på distans och de mesta av arbetet kommer ske på distans. 

Arbetstider

Arbetstiden är förlagt måndag- fredag, heltid, 08-17. 
Uppdraget är via Randstad och förväntas starta omgående tom 18 juni 2021. Det finns möjlighet till förlängning. 
Antal platser: 4 st 

Kvalifikationer

Du som söker har en akademisk utbildning inom HR/personal alternativt en likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har tidigare erfarenhet av rekrytering och känner till rekryteringsprocessens alla steg. Du har god kommunikativ förmåga samt god datavana. Du behärskar svenska språket bra i tal som såväl skrift.  Du har kunskap inom aktuella regelverk och lagar vad gäller HR/personalområdet. 

Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av skola, social välfärd, digital kompetens samt arbete på distans. 

Ansökan

Varmt välkommen med sin ansökan senast  2021-04-22. Observera att ansökningstiden är kort så skicka gärna din ansökan så snart du kan. Urval och intervjuer kommer ske löpande. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Örebro

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201341440 i din ansökan