Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-Specialist med fokus Employer Branding

HR-Specialist med fokus Employer Branding

Länsförsäkringar fastighetsförmedling · Stockholm · Ansök senast 5 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Rollen

Med anledning av att vi är på en fantastisk tillväxtresa kommer rollen som HR-specialist med inriktning mot Employer Branding innebära att det är stort fokus på att rekrytera in fler fastighetsmäklare. Du har därmed ansvar för både det strategiska och operativa arbetet kring vårt Employer Branding-arbete för att säkerställa att vi är ”top of mind” hos potentiella medarbetare. Detta innebär bland annat att lägga en långsiktig plan kring vilka områden vi ska fokusera på utifrån målgrupp samt implementera och följa upp strategiska mål med vårt EVP ”Vi värderar mer” i fokusDu kommer att ansvara för interna och externa EB-initiativ och tillsammans med vår marknadsavdelning se till att detta kommuniceras i digitala och sociala kanaler.

Rollen innebär även att du kommer att utbilda och supportera våra franchisetagare och mäklarbutiker gällande rekryteringsprocessen men även stötta kontoren för att se till att vi attraherar och behåller våra medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter i denna viktiga och roliga roll:
  • Ansvarig för EB-kampanjer under året; lägga en plan, ta fram briefer, projektleda kampanjen samt sammanställa resultat
  • Planera och genomföra interna och externa EB-aktiviteter som bidrar till att vi som kedja attraherar nya medarbetare samt skapar stolthet och gemenskap internt.
  • Se till att tryckt materialet kopplat till EB och rekrytering kommunicerar vårt EVP och arbetsgivarvarumärke
  • Genom ”storytelling” och andra aktiviteter, skapa interna ambassadörer bland våra medarbetare som kommunicerar vårt EVP
  • Uppdatera och säkerställa en modern och attraktiv karriärsida tillsammans med vår Web Manager
  • Tillsammans med Rekryteringsansvarig verka som rådgivare/support till chefer och franchisetagare i rekryterings- och medarbetarfrågor
  • Representera på högskoleaktiviteter tillsammans med Rekryteringsansvarig
  • Supportera och vara behjälplig i arbetsrättsliga frågor
  • I samråd med hållbarhetsansvarig arbeta med hållbarhets-/CSR initiativ med koppling till EVP
  • Tillsammans med dina HR-kollegor säkerställa en kvalitativ Onboardingprocess
  • Genomföra HR-projekt/-aktiviteter
Om dig
Vi söker dig, kreativa, glada och sprudlande person med inställningen att ingenting är omöjligt! Du är van vid och uppskattar en snabb och föränderlig verksamhet, där vi alla hjälps åt och gillar att jobba tillsammans. Rollen kräver hög grad av ansvarstagande och god struktur.

Eftersom rollen tidvis kräver att du tar plats i större sammanhang behöver du vara modig och trygg i dig själv. Du är en fena på kommunikation och socialt nätverkande både i den fysiska och virtuella världen.

Din bakgrund
På det formella planet ser vi att du har minst tre års erfarenhet från liknande roll, innefattandes arbete med Employer Branding och rekrytering. Vi ser gärna att du har arbetat med bredare uppgifter inom HR-området och med arbetsrätt. Du har framgångsrikt drivit olika projekt samt ansvarat för kampanjer och andra aktiviteter i sociala medier kopplat till Employer Branding.

Du har akademisk examen inom HR, kommunikation eller motsvarande. Vi ser gärna att du byggt din erfarenhet i någon typ av säljorganisation eller annan snabbrörlig verksamhet.

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är idag Sveriges snabbast växande mäklarkedja. Sedan starten 2006 har vi etablerat 182 bobutiker runt om i Sverige och idag är vi drygt 900 medarbetare. Vi växer snabbt samtidigt som vi värderar långsiktiga relationer. Vår vi-känsla är stark, vi värdesätter och hjälper varandra. Vi är stolta över den trygghet, personlighet och kunskap som vi förmedlar till våra kunder. Dessutom är vi en del av Länsförsäkringsgruppen med både bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak. Tillsammans är vi ute på en fantastiskt spännande resa och vårt mål är att bli nummer 1 och vi vet att vi har förutsättningarna för att nå dit.

Låter det intressant? Du kan läsa mer om oss HÄR

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2021-04-05

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Länsförsäkringar fastighetsförmedling

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons