Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-specialist Learning & Development

Lidl Sverige AB · Järfälla · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du kunskap om digitalt lärande, är tekniskt intresserad och är en person som brinner för att utveckla människor? Då kan denna roll vara något för dig!

Om Lidl

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Din roll

Learning & Development på huvudkontoret ansvarar för utveckling och utbildning av våra medarbetare och består i dagsläget av fem personer inklusive teamchef.

Som HR-specialist inom Learning & Development arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som att:
  • Arbeta med onboarding, utbildningar och utveckling för medarbetare och chefer
  • Säkerställa lokalisering, implementering och efterlevnad av internationella liksom nationella koncept
  • Utveckla koncept, utbildningar och utvecklingsinsatser där du gör allt från analys till framtagande, genomförande och uppföljning
  • Arbeta med vår Talent Management-process, performance management och successionsplanering
  • Vara expert på vårt e-learning verktyg. Producera olika former av digitalt lärande inom eget område samt stötta andra avdelningar i framtagande

Du jobbar såväl tillsammans med teamet som självständigt beroende på uppgiften. Vi är på en spännande resa för att bli än mer digitala och göra utveckling och lärande lättillgängligt.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med utbildningsansvariga kollegor på våra regionkontor runt om i landet, där din roll är att vara en strategisk stöttande funktion och säkerställa att förändring når hela vägen ut, under exempelvis utrullning av nya koncept och processer. Du kommer även att stötta verksamheten med att skapa och hålla utbildningar, både digitala och klassrumsträning.

Din profil


Förutom att du är en person som vill ha roligt på jobbet och bidra till ett gott klimat ser vi att:
  • Du har en avslutad relevant examen, gärna inom HR, och några års relevant arbetslivserfarenhet inom liknande område
  • Goda kunskaper i onboarding och utveckling för individen och verksamheten
  • Erfarenhet av att producera digitala utbildningar
  • Du är stödjande, ansvarsfull, engagerad och noggrann
  • Du tar initiativ och driver ditt ansvarsområde med fokus på resultat och förbättring
  • Du är lösningsorienterad, har god kommunikations- och samarbetsförmåga och är serviceinriktad
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har:
  • Kunskap i hur man skapar utvecklingsinsatser som engagerar och ger resultat.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla
sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken "Sök nu". Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 20 februari 2022. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lidl Sverige AB

Placering

Järfälla

Dela jobbannonsen

Anmäl annons