Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-Praktik med möjlighet till sommarjobb

Volvo Group · Umeå · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Umeåfabriken är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra 1400 anställda en av Norrlands största industrier. Här produceras hytter till Volvo Trucks, från plåtrullar till lackerade hytter. Verksamheten är en av världens modernaste med avancerad teknik och kompetenta medarbetare.


Vill du få värdefulla erfarenheter av praktiskt HR-arbete och vara en del av vår kompetenta HR-avdelning på en av Sveriges största industrier? Vill du få möjlighet att tillämpa dina nya kunskaper under handledning av erfarna specialister? Vill du vara med och göra skillnad där det händer?


Vi erbjuder en praktikplats med under våren 2021. Hos oss får du erfarenheter av operativt såväl som strategiskt HR-arbete, meriter och nätverk som kan vara en värdefull start på din framtida karriär. Du kommer både att vara en del av vårt dagliga arbete och själv kunna anpassa vissa delar av innehållet efter dina intressen och ambitioner. Du arbetar nära våra HR Business Partners i uppgifter som kan handla om många olika områden såsom rekrytering, arbetsmiljö, hälsa, mångfald, organisation, analyser, arbetsrätt, med mera. En typisk uppgift skulle kunna vara att hjälpa oss med rekrytering.


Vi tänker oss en praktikperiod mellan mars och maj, på hel- eller deltid i kombination med studier. För rätt person finns möjlighet till betalt sommarjobb mellan juni och augusti.


Vi söker dig som är student inom HR eller närliggande område. Kanske läser du till personalvetare? Kanske studerar du sista terminen på ett mastersprogram? Exakt vilken utbildning är inte det viktigaste. Däremot tror vi att du:

  • Har ambitionen och drivet att utvecklas inom HR
  • Är en lagspelare som kan samarbeta
  • En hög grad av integritet och mod, och förmåga att skapa förtroende
  • Är en relationsskapande, diplomatisk, bestämd och dynamisk person
  • Tar initiativ och självständigt kan hantera varierande och komplexa uppgifter och situationer
  • Har förmågan att analysera och lösa problem snabbt med hög kvalitet
  • Kan förtroendefullt och tydligt uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi vill att du bifogar CV med personligt brev där du berättar vem du är, om dina framtidsambitioner och intressen. Skriv gärna också hur du tänker dig upplägg med dagar och närvaro.


Intervjuer kommer att hållas löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!


Kontaktpersoner:

Johan Haag, Director HR, 076-5538040

Jens Sjöström, HR Business Partner, 072-8628870


Placering: Volvo Umeåfabriken, Bölevägen. Med anledning av Covid-19 kan en del distansarbete förekomma

Period: Under vårterminen 2021

Ersättning: Tjänsten är en oavlönad praktikplats. För rätt person finns möjlighet till betalt sommarjobb mellan juni och augusti

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Volvo Group

Placering

Umeå

Kontaktperson

Volvo Business Services AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons