Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR Partner - konsultuppdrag

Avanti Rekrytering & Interim · Uppsala · Ansök senast 19 juni

Heltid · Tillsvidareanställning, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

HR Partner - konsultuppdrag
Vi söker dig som vill arbeta i en bred och utvecklande HR-roll i ett team bestående av 13 personer. På avdelningen finns 6 HR-partners som främst arbetar med chefsstöd men som även har egna ansvarsområden. Verksamheten har personal både inom och utom Sverige.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som HR-partner ansvarar du för hela HR-agendan för de avdelningar du arbetar med samt är en del av avdelningarnas ledningsgrupper. Du förväntas ta initiativ och driva HR-frågor av både operativ och strategisk karaktär. Rollerna är uppbyggda som breda generalistroller där du ger stöd till cheferna i alla förekommande HR-frågor, såsom rekrytering, rehabilitering, arbetsrättsliga frågor, arbetsmiljö, KPI-uppföljning och löneöversyn.

Utöver det har du ett strategiskt uppdrag inom antingen arbetsmiljöområdet, ledarskapsutveckling eller arbetsrätt/omställning. Vi har ett ledarskapsprogram för chefer och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att utveckla och leda utbildningarna. Att vidareutveckla och implementera processer för att på ett effektivt och flexibelt sätt bidra till organisationens kort-och långsiktiga behov är en stor del av uppdraget som HR-partner.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och minst fem års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete.

Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med chefsstöd, arbetsrätt, kollektivavtalstolkning samt facklig samverkan och förhandlingar. Under dina tidigare år som HR-partner har du fördjupat dig inom antingen arbetsmiljöfrågor, ledarskapsutveckling eller arbetsrätt/omställning.

Du har en god systemvana och ser möjligheter i att hitta digitala lösningar som kan göra arbetet enklare. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen krävs det att du är en skicklig relationsbyggare som inger förtroende. Du har ett coachande förhållningssätt och besitter hög integritet och personlig mognad. Som arbetsgivarrepresentant har du förmåga att se till verksamhetsnyttan och har ett driv och en vilja att bidra till vår fortsatta utveckling. Vidare tycker du om att arbeta i team och du är en person som gärna delar med dig av dina erfarenheter till andra. Som person är du strukturerad, driven och initierar aktiviteter och uppnår resultat. I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om uppdraget
Start: Enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt

Slutdatum. 2022-12-31

Omfattning: Heltid, med arbete minst 3 dagar/vecka på plats i Uppsala och resten på distans

Ort: Uppsala

Kontakta gärna Inez Almquist på inez.almquist@ahexecutives.se eller ring mig om du vill veta mer.

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Avanti Rekrytering & Interim

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons