Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-medarbetare till Lunds universitet

Novare Bemanning · Stockholm · Ansök senast 23 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lunds universitet är ett svenskt statligt universitet. Det grundades 1666 som det då femte universitetet under dåvarande svensk överhöghet och är det nutida Sveriges näst äldsta lärosäte efter Uppsala universitet. Lunds universitet är ett av de största universiteten i Norden. Under medeltiden fanns en tidigare institution för högre utbildning i Lund. Lund rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Myndigheten samarbetar med över 640 partneruniversitet i omkring 70 länder och är medlem i de internationella nätverken League of European Research Universities. Arbetsgivare: Novare Bemanning

Är du Lunds universitets nästa HR-medarbetare? Har du kunskap inom rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser eller interna karriärvägar? Då har vi ett uppdrag som passar dig perfekt! Just nu söker den nationella forskningsanläggningen MAX IV-laboratoriet en personalsamordnare som vill vara en del av en stark team-känsla och bidra med ett personligt engagemang. 

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu!

Om uppdraget

Vi på Novare Bemanning är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Det betyder att vi ständigt får in tjänster från myndigheter där de söker engagerade HR-medarbetare. Just nu söker MAX IV-laboratoriet vid Lunds universitet en personalsamordnare till HR-avdelningen.

MAX IV har växt kraftigt de senaste åren och är nu 300 medarbetare. De har en internationell mångfald och bred rekryteringsbas från hela världen där arbetsspråket är engelska. Inom HR på MAX IV arbetar två personalsamordnare, en personaladministratör och en rekryterare. Lunds universitets centrala HR funktioner finns också där som stöd.

Som medarbetare på Lunds universitet kommer du att inneha en betydande roll inom organisationen och därigenom verkligen bidra till samhället i stort. Genom att visa intresse skapar du också ett tillfälle att nå ut med vad just du har för tidigare erfarenheter och drivkrafter, samtidigt som vi kan bidra till ditt nästa steg. Vi finns här för att tillsammans med dig, skapa bästa möjliga förutsättningar till att just din ansökan möter kravet på efterfrågan från våra myndigheter.

Exempel på dina arbetsuppgifter 

I uppdraget ingår allmänt löpande HR generalist arbete men med nedan fokusområden: 

  • Rehabilitering och anpassningar
  • Arbete mot kränkande särbehandling
  • Målprocesser
  • Interna karriärvägar

Krav för tjänsten

  • Högskoleutbildning inom personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunskaper om HR-system (exempelvis Varbi, Primula m.fl.)
  • God kännedom om lagar och förordningar på området
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
  • Kompetens och erfarenhet inom något eller flera av områdena -rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärvägar.

Meriterande krav för tjänsten

  • God samarbetsförmåga
  • Personliga egenskaper som lämpar sig väl med genomförandet av arbetsuppgifter inom områdena rehabilitering och anpassningar, arbete mot kränkande särbehandling, målprocesser och interna karriärvägar

Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på heltid under kontorstider och pågår från och med september månad och 6 månader framåt, med möjlighet till förlängning.

Ansökan 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2022-08-22. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta oss.

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss 

Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef som du träffar regelbundet. Du får även karriärsamtal samt tips och tankar för din utveckling. Vi har en aktiv feedback kultur med fokus på positiv utveckling, intervjuträning inför nya möjliga uppdrag och tillgång till möjliga uppdrag inom Novare koncernen.  

Novare Bemanning erbjuder bemanningstjänster till offentlig och privat sektor. Vi vill bygga ett nytänkande bolag med fokus på att få kandidater, kunder och konsulter att förstå, utveckla och formulera sina behov av efterfrågan. Genom oss ska man få relevant och tydlig guidning oavsett om du är arbetssökande, redan anställd konsult eller uppdragsgivare.  

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Novare Bemanning

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Novare Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons