Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR Master Data Specialist

Stora Enso · · Ansök senast 27 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

HR Services Lön är ett servicecenter vars uppgift är att stödja chefer i Sverige samt HR Business Partners i verksamheten i frågor kring löner, lagar och regelverk inom HR/arbetsrätt, avtalstolkningar, generella lön- och personaladministrativa processer samt utbildningskoordinering. Förutom HR Master Data specilister består teamet av lönespecialister, systemförvaltare och utbildningskoordinatorer.

HR Services Lön är ett team med bred kompetens, högt tempo och varierande arbetsuppgifter och där vi arbetar nära varandras expertområden. Merparten av medarbetarna är lokaliserade i Falun men även på andra orter i Sverige där Stora Enso har verksamhet.

Vi står inför flera intressanta utvecklingprojekt inom HR och som HR-specialist är du en viktig medarebetare i att medverka och driva utvecklings- och förbättringsarbete gällande våra processer och arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift består av att hantera löpande HR-administration kopplat till onboarding och offbording samt personalförändringar under pågående anställning. Du kommer också arbeta med att underhålla personal/HR-data i våra HR-system samt att proaktivt stödja chefer och HR Business Partner inom ansvarsområdet.

Du kommer även driva förbättrings- och utvecklingsarbete i linje med våra strategier.

Det finns även möjlighet att kunna arbeta och utvecklas inom Learning och Learning koordinering.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen har du ett intresse för struktur och ordning samt förbättringsarbete. Vi söker dig som baserat på kundinsikt och innovation och drivs av att utveckla verksamheten. Du är lösningsorienterad och har förmåga att skapa goda relationer. Du arbetar både engagerat inom gruppen samt självständigt och har en förmåga att periodvis hantera högt tempo. Tillsammans med teamet arbetar du proaktivt för att uppnå överenskomna mål.

Vidare är du van vid att kommunicera och agera på olika nivåer i en organisation. Du har lätt för att förklara komplexa lösningar på ett lättförståeligt sätt. Du behärskar det svenska språket flytande och har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Vi önskar att du har högskoleutbildning inom området personal/HR samt yrkeserfarenhet från praktiskt HR-administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en större global organisation. Du har god systemvana och generell datavana. Erfarenhet av att arbeta i våra system HR Plus 6, Medvind, Success Factors och Service Now är meriterande, men inte ett krav. Du har goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel.

Ansökan och kontaktpersoner

Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mia Eliasson, Chef HR Services Lön & Rewards, telefon +46 (0) 70 564 43 82, mia.eliasson@storaenso.com

Övriga frågor ställs till rekryteringsspecialist Madeleine Leo madeleine.leo.ext@storaenso.com

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 27 februari 2021. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.

Mer om Stora Enso

https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs

Stora Enso film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Meet the people at Stora Enso in

Instagram @storaensoworld

Facebook www.facebook.com/storaenso/

LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Join us.

www.storaenso.com/careers

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Vi har cirka 25 000 medarbetare i över 30 länder och våra aktier är noterade på Nasdaq Helsinki (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm (STE A, STE R).

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter baserade på icke förnybara resurser. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material i dag kan tillverkas av träd imorgon.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stora Enso

Kontaktperson

Stora Enso AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons