Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-koordinator till KKB Fastigheter AB i Kävlinge

HR-koordinator till KKB Fastigheter AB i Kävlinge

SJR · Kävlinge · Ansök senast 20 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

KKB Fastigheter AB är ett av Kävlinge kommun helägt, allmännyttigt bostadsbolag. Som sådant erbjuder vi ett varierande utbud av hyresrätter, har en central roll i kommunens bostadsförsörjning och är ledande i fråga om hyresgästinflytande. Bolaget har omfattande nyproduktion och bedrivs efter affärsmässiga principer.

HR-koordinator
I din roll som HR-koordinator kommer du i nära samarbete med medarbetare inom ekonomi, fastighetsförvaltning och projektledning att arbeta brett med varierande arbetsuppgifter inom HR, administration och ekonomi.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom HR-området med mycket kontakt med medarbetare intern samt externt. Vidare kommer du att arbeta med administration inom IT och telefoni samt löpande redovisning. Du kommer att ingå i ekonomiavdelningen på 5 personer och rapportera till bolagets ekonomichef.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Stöd till chefer vid olika typer av personalfrågor
  • Administration kring rekryteringar
  • Analyser och underlag
  • Utveckla och underhålla personalhandboken
  • Kontaktperson och felanmälan av IT och telefoni
  • Sammanställa instruktioner för administrativa system och rutiner
  • Support mot anställda för enklare ärenden med datorer, skrivare, telefoner etc
  • Löpande redovisning kund- och leverantörsreskontra
Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är personalvetare eller har motsvarande högskoleutbildning inom HR. Du har några års arbetserfarenhet från HR-området och har god vana av diverse administrativa arbetsuppgifter. Det är meriterande om du också har arbetat med löpande redovisning. Du har mycket goda kommunikativa egenskaper i tal och skrift, i både svenska och engelska.

Vem är du?
Du är en självständig och prestigelös person med ett strukturerat arbetssätt som trivs med att arbeta i en mindre organisation. Som person är du positiv och flexibel och har lätt att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du tar dig gärna an en stor variation av arbetsuppgifter och brinner för att leverera kundservice och kvalitet.

Ansökan
I denna rekrytering har KKB Fastigheter valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: HR-koordinator

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SJR

Placering

Kävlinge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons