Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-kommunikatör med LMS-erfarenhet sökes

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 2 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av att arbeta med digitala utbildningar och finns tillgänglig för ett kortare uppdrag till slutet av januari med chans till förlängning? Vi söker för kunds räkning en kollega att stötta upp under en arbetstopp resten av året samt början av 2021. Har du erfarenhet av LMS, Articulate och Lectora och finns tillgänglig för omgående start? Ansök nu då vi påbörjar rekryteringsarbetet redan 25/11 och tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

I rollen som HR-kommunikatör kommer du främst arbeta med uppdatering av vår kunds digitala utbildningar. I vissa fall kommer du att ta paketera utbildningar från scratch men framför allt handlar det om att uppdatering av redan befintligt utbildningsmaterial.

Uppdraget är som konsult genom Academic Work och har omgående start och sträcker sig till och med sista januari med chans till förlängning. I första hand letar vi efter kollega som vill arbeta heltid men deltidsupplägg kan även det vara av intresse.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du tillsammans med utbildningsadministratör och HR-chefen kring företagets digitala utbildningar.

Du kommer utöver ansvaret för uppdatering av digitala utbildningspaket ha en bred mängd kontaktytor. Detta då företaget är internationellt och utbildningarna koordineras från svensk mark men översätts till de lokala språken. Detta innebär bland annat samarbete med de översättningsbyråer företaget samarbetar med samt att koordinera med kollegor från övriga länder så att deras översättningar överensstämmer med företagets förväntningar.

Vi söker dig som
  • Har relevant erfarenhet från arbete med utbildningar, ca 3 år.
  • Mycket skicklig på att uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift
  • Är lösningsorienterad, handlingskraftig och trivs med att arbeta i team
  • Är mycket skicklig i att jobba med digitala författarverktyg som tex Articulate eller Lectora
  • Är bra på att producera innehåll snabbt och av hög kvalitet
Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: heltid minst till 31/1
  • Placering: Stockholm/hemifrån (företaget jobbar till stor del hemifrån under rådande omständigheter men möjligheten att sitta på kontoret finns)
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons