Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-Generalist

Telescope Services AB · Lund · Ansök senast 4 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och vidareutveckla HR funktionen på Telescope Services AB i Lund?

Telescope Services AB har sedan 1999 jobbat med att rekrytera de främsta mjukvaruspecialisterna från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Lund, med rekryteringsnoder i mer än tio länder, och vi är idag ca 100 medarbetare på plats här i Sverige.


Om tjänsten

Vi är ett företag med hela jorden som arbetsplats. Som HR-ansvarig på Telescope kommer du att arbeta självständigt och kreativt, inom en bred definition av HR. Vi behöver hjälp med allt från kommunikation och kvalificerat stöd kring rekryteringsprocesser i tex Vietnam, Kenya eller Brasilien, till att hjälpa våra anställda att landa rätt och må bra i sin nya hemmiljö. Personalärenden av mer traditionell karaktär kommer att varvas med kreativa möten, analyser och strategier kring hur vi kan arbeta smartare i Telescope. Du behöver inte ha arbetat med allt detta tidigare men du måste vara nyfiken på människor, kulturer och drivkrafter, för att passa för denna tjänst.

I rollen ingår också att driva och följa upp det systematiska arbetsmiljöarbetet samt stödja ledning och konsultsäljare i deras dagliga verksamhet. Eftersom rollen är bred så innefattar den även administration inom HR. Resor i tjänsten kommer att förekomma. Främst till våra anställda i Sverige, men troligtvis ibland även för att besöka våra team runtom i världen. I denna breda roll kommer du fortsätta arbeta med att vidareutveckla processer och strukturer, jobba med policys och riktlinjer inom HR-området samt fortsätta med att skapa tydliga kommunikations- och arbetsstrukturer i bolaget. Arbetet är såväl operativt som strategiskt.


Om dig

Att flytta till ett nytt land, ofta med partner och barn, kan vara en av de största förändringarna man upplever i livet. Såväl innan som under denna process behöver våra anställda stöd av personer som kan förmedla information och vägledning med empati och största förtroende. Nyfikenhet för människor, möten och kulturer, samt en god och positiv kommunikationsförmåga som sträcker sig över kulturella nyanser, är avgörande för att förstå och vägleda under och efter relocationprocessen. Trygghet och pålitlighet är en ledstjärna under hela denna process. Väl på plats i Sverige är det mycket som är nytt, och även här måste ansvariga inom bolaget vara tydliga, positiva och förtroendeingivande. Våra konsulter skall fokusera på kundens behov, med komplett stöd av oss inom HR och ledning. Du kommer utgöra en avgörande del av detta stöd. Som person bör du vara självgående, nyfiken, prestigelös och flexibel. Eftersom att du kommer att hantera en mängd varierande arbetsuppgifter är det viktigt att du är strukturerad och har lätt för att prioritera.


Efterfrågad kompetens

Krav

  • Akademisk utbildning inom personal- och arbetslivsområdet eller annan likvärdig utbildning
  • Kunskap av att driva och utveckla strategiska arbeten inom HR, t.ex. inom arbetsmiljö
  • Goda kunskaper i arbetsrätt
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift


Meriterande

  • Erfarenhet från HR-arbete inom konsultföretag
  • Ytterligare språkkunskaper
  • Erfarenhet av analysarbete kring rekrytering och organisationsutveckling
  • Erfarenheter från internationellt arbete eller internationella studier


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan till hr@telescopeservices.se.

Start: Snarast




Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Telescope Services AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Telescope Services AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons