Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-generalist

Lindbäcks Bygg · Piteå · Ansök senast 22 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Lindbäcks bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä för att vi tror på boende för fler. Det har hänt mycket sedan starten av det familjeägda företaget i Kallfors, Piteå år 1924. I början av 2018 startade vi produktion i vår toppmoderna fabriksanläggning på Haraholmen. En satsning som har mer än dubblerat vår produktionskapacitet i fabrik. Vi levererar moduler från våra fabriker till våra byggarbetsplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

Om tjänsten

Vi söker en HR-generalist som vill vara med att utveckla Lindbäcks Byggs processer och utmaningar samt stötta våra cirka 100 ledare i personalfrågor som bland annat innefattar rehabilitering, rekrytering och kompetensutveckling. Du erbjuds ett tillfälle att få arbeta i ett starkt växande företag där HR är en central del för utvecklingsmålen och där du ges utmärkta utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en självgående och lösningsorienterad person som levererar stöd med gott omdöme. Du har troligtvis arbetat brett inom HR i ca 4–6 år, har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa förtroende hos ledare och medarbetare.

Vi tror att du har;

o Högskoleutbildning inom HR eller liknande.

o 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete.

o Erfarenhet av rehabiliteringsprocesser.

o Erfarenhet av rekrytering.

o Tidigare arbetat i ett eller flera HR-system.

Tjänsten är på heltid och är ett vikariat på sex månader med möjlighet till en förlängning.

I tjänsten förekommer resor. Tjänsten startar enligt överenskommelse och grundplaceringen är på vår fabrik på Haraholmen.

Är du nyfiken? Ansök här eller e-posta mig direkt så startar vi en dialog! Sista ansökningsdag är 2020-11-22.

Kontaktperson: HR-chef Niclas Almquist, niclas.almquist@lindbacks.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lindbäcks Bygg

Placering

Piteå

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons