Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-generalist till Svenska kyrkan

Vedea AB · Umeå · Ansök senast 19 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svenska kyrkan i Umeå söker en HR-generalist som vill vara med och utveckla HR i Svenska kyrkan! Vi är just nu i ett spännande skede och hoppas att just Du är nyfiken på denna roll.

Om tjänsten

Du kommer arbeta i team med HR-strateg, och med kollegor inom kommunikation och administration för att ge ett professionellt och kvalitativt stöd till organisationens chefer. Du bidrar med kunskaper och erfarenheter, ett reflekterande förhållningssätt och ett driv att utveckla rutiner och arbetssätt. I rollen ingår ett stort mått av självständigt arbete där du har huvudansvar för områdena kompetensförsörjning, rehabilitering, lönehantering, samt frågor runt hälsa och friskvård. Vi står i ett utvecklingsarbete och räknar med att arbetsuppgifter kommer förändras över tid.

Som HR-generalist ingår du i arbetslaget för pastoratskansliet där medarbetare inom kommunikation, administration och fastighet ingår. Din närmaste chef är HR-strategen. Arbetsplatsen är belägen centralt i Umeå. Tjänsten är på heltid och tillträdet är den 1 mars eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Du är personalvetare och har flerårig erfarenhet av arbete med HR-frågor. Du har en grundläggande samstämmighet med Svenska kyrkans värdegrund och är medlem i Svenska kyrkan.

Du är en självständig och strukturerad person som har lätt för att samarbeta och växla mellan olika perspektiv. Du bör ha förmågan att kombinera ett driv för utveckling av pastoratets HR-arbete med en lyhördhet för de erfarenheter och behov som finns i pastoratet och hos dess ledare. Du har lätt för att kommunicera med andra, både skriftligt och muntligt.

Din ansökan

Svenska kyrkan samarbetar med Vedea Rekrytering och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Du är välkommen med din ansökan märkt HR-generalist senast den 19 december via www.vedea.se/CV.

Frågor om tjänsten

Jenny Björk, HR-strateg, jenny.bjork@svenskakyrkan.se

Svenska kyrkan i Umeå (Umeå pastorat) består av sex församlingar i samverkan med en omfattande verksamhet i 12 kyrkor och församlingsgårdar samt en gemensam fastighetsförvaltning och begravningsverksamhet.

Svenska kyrkan är både en professionell organisation och landets största folkrörelse med många människor aktivt engagerade på olika sätt.

Svenska kyrkan arbetar internationellt för en mer rättfärdig värld. Läs gärna mer på www.svenskakyrkan.se/umea.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vedea AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

Vedea AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons