Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-Generalist till Nimbus

Nimbus Group · Göteborg · Ansök senast 9 sep. (21 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

I detta uppdrag har Nimbus valt att samarbeta med Wise Professionals. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals med start så snart som möjligt och för rätt kandidat finns en möjlighet till anställning hos Nimbus.

Vad ska du göra?

I rollen som HR-generalist på Nimbus tar du operativt ansvar för hela HR-området. Du kommer ges stora möjligheter att utveckla HR-arbetet på Nimbus då en stor del av rollen handlar om utvecklingsarbete. Din främsta kontakt kommer att vara med Rasmus som är CFO. I rollen kommer du vara i kontakt med hela Nimbus koncern som verkar i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta:
  • Jobba med chefer i ledarskapsutveckling och stötta dem i deras dagliga arbete
  • Driver prestationsprocess, främst medarbetarsamtal, lönesamtal
  • Ansvarig för genomförande och uppföljning av medarbetarundersökning
  • Se över och genomföra årlig lönekartläggning
  • Ansvarig för personalregister och hantera HR-system
  • Ansvarig för outsourcad lönefunktion
  • Arbetsmiljö
  • Ansvar och utveckla för personalhandbok
  • Driva intern kommunikation och intranät
Lönearbetet är outsourceat.

Vem är du?

För att ha verktygen som krävs för att komma in rollen på bästa sätt ser vi att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom HR eller likvärdigt område. Du har även hunnit skaffa dig arbetslivserfarenhet som HR-generalist eller annan roll där du kommit i kontakt med den bredd av frågor som innefattas i rollen. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av både kollektiv- och tjänstemannaavtal och kan du, förutom svenska och engelska, även prata finska blir vi helt överlyckliga.

För att bli framgångsrik i rollen som HR-generalist på Nimbus behöver du ha ett sinne för ordning och reda och målmedvetenhet att sätta upp och fullfölja uppsatta mål. Du är kommunikativ och har lätt att göra dig förstådd i tal och skrift och har inget emot att stå i centrum om det krävs av dig. Genom din nyfikenhet och intresse för förbättring kommer du med idéer och tankar om hur saker kan göras bättre och effektivare.

Om Nimbus Group

Nimbus Group tillverkar och säljer fritidsmotorbåtar under varumärkena Alukin, Aquador, Bella, Falcon, Flipper, Nimbus och Paragon. Försäljning sker via återförsäljarnätverk och de största marknaderna är Norden, Europa och USA. Koncernen omsatte 2021 1 455 Mkr och hade 391 anställda. Verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Polen, England och Norge.

För mer information se www.nimbusgroup.se

Vi skapar minnesvärda upplevelser till sjöss för medvetna båtägare, ”made by Scandinavia”, genom att designa, tillverka och marknadsföra båtar med starka varumärken. Våra kännetecken är skandinavisk design, hög kvalitet, komfort, säkerhetstänkande och miljöfokus. Är du intresserad av att veta mer kan du göra det här

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Vill du veta mer?

Vi tar inte emot ansökningar via mejlen. Men har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver så får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, rebecca.jonsson@wise.se och Anette Hartlin, Anette.Hartlin@wise.se.
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nimbus Group

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen