Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-Generalist till Habia Cable i Söderfors

Habia Cable Aktiebolag · Tierp

·

Ansök senast 21 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Habia Cable i Söderfors söker
HR-generalist


Vi söker dig som vill ha en
omväxlande vardag med utmanade uppgifter som får både dig och företaget att växa. Du har viljan och drivet att tillsammans med dina kunniga och engagerade kollegor jobba med avancerade uppgifter och utveckla HR-avdelningen till världsklass! Vi tror på dig, din passion och proaktiva förmåga i en meningsfull miljö. Är du den vi söker?


Arbetsbeskrivning

Som HR-generalist
vill vi att du ger cheferna och medarbetarna ett brett konsultativt HR-stöd i frågor rörande rekrytering, rehabilitering, arbetsrätt, systemfrågor, organisationsförändringar, utbildning, medarbetarsamtal, löner och förmåner m.m. Du kommer arbeta operativt och strategiskt för att utveckla HR-avdelningen, ledare och medarbetare inom Habia. Ansvaret för lönehantering ligger idag hos ekonomiavdelningen, men vi vill att du ska vara backup till dem för lönehantering och lönekörning. Teamet du ingår i består av HR-Manager och HSE-koordinator.

Vem är du?

Vi vill
jobba med dig som har en akademisk examen inom HR-området, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du bör ha flera års erfarenhet av kvalificerat, brett operativt HR-arbete. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och ha ett driv att hitta nya lösningar och möjligheter. Du är en van användare av Officepaketet och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Är du intresserad?

Välkommen att
skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@habia.comsenast den 21 februari 2021.Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som kännetecknas av ditt starka engagemang och förmågan att skapa förtroende och bygga relationer.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning. Placeringsort: Söderfors.

Om du har
frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen vänligen kontakta Peter Skoglund, rekryterande chef, tel. 070-449 52 76.

Fackliga
representanter

Linda
Friberg, IF Metall, linda.friberg@habia.com.

Marcus Jonsson, Unionen, marcus.jonsson@habia.com

Tomas Nälsèn, Sveriges Ingenjörer, tomas.nalsen@habia.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Habia Cable Aktiebolag

Placering

Tierp

Kontaktperson

peter_skoglund

070-4495276