Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-generalist till Contiga

Bravura · Stockholm · Ansök senast 28 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av att arbeta inom HR och söker ett nästa steg? Lockas du av en utvecklande roll där du får ta ett stort ansvar? Hos Contiga erbjuds du att bli en del av ett snabbrörligt bolag i en bred roll som HR-generalist!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Contiga.

Om företaget

Contiga ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder. Contiga, med verksamhet i Norrtälje, Uddevalla och Göteborg, är den största svenska producenten av prefabricerade stommar med egen tillverkning av både stålstommar och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Hos Contiga får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Företaget lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-generalist på Contiga blir du primärt ansvarig för det operativa HR-arbetet i organisationen. Du kommer att hantera personalärenden, driva projekt och agera chefstöd inom olika typer av områden såsom: organisationsutveckling, rekrytering, utbildning, avtal och fackliga relationer, arbetsmiljö och rehabilitering samt lön och administration. Parallellt med ad hoc hantering av ärenden och problem som dyker upp, arbetar du således även med att driva riktade HR-projekt.

Vidare ansvarar du för att fortsätta bygga Contigas HR-struktur, och utvecklar befintliga samt utformar nya processer, rutiner och policys. Samt säkerställer att dessa efterföljs.

Du arbetar bland annat med:
* Arbeta för att stärka företagskulturen utifrån företagets värderingar
* Arbeta för att företaget ska stärka sin position som en attraktiv arbetsgivare
* Ansvara för hela rekryteringsprocessen ifrån början till slut, samt agerar kontaktperson mot företagets bemanningspartners
* Samordna utbildningsinsatser och kompetensutveckling för företagets medarbetare
* Säkerställa att företaget följer aktuellt kollektivavtal, arbetsrättsliga lagar och regler samt övriga lokala överenskommelser
* Vara en samordnande resurs i företagets systematiska arbetsmiljöarbete
* Genomföra rehabiliteringsutredningar, plan för återgång i arbete samt ansvara för övriga rehabiliteringsärenden
* Genomföra årlig lönekartläggning, bistå löneavdelningen samt säkerställa löneprocess vid årlig revision

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildning inom personalvetenskap/HR alternativt motsvarande kandidatexamen.
* Arbetslivserfarenhet inom HR/personal.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann och strukturerad. Du har god förmåga att arbeta självständigt och ta ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta målinriktat och är trygg med att arbeta mot uppsatta deadlines och mål. Vidare har du en välutvecklad kommunikativ förmåga och är du bra på att hantera olika typer av människor. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrtälje.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons