Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-generalist till Assemblin El Region Öst

HR-generalist till Assemblin El Region Öst

Assemblin El AB · Västerås · Ansök senast 24 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Assemblin El
Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag och erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el - projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, kraft samt data och telekom. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 3 945 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss här.

Rollen
Som HR-generalist på Assemblin El i kommer du dagligen att stötta chefer och medarbetare i regionen. Du kommer att hantera ärenden som fackliga förhandlingar, kollektivavtalsfrågor, rehabiliteringsärenden, rekrytering, medarbetarundersökningar, arbetsmiljöfrågor, arbetsrättsliga frågor och utbildningar. Utöver detta kommer du att driva och medverka i flera små och stora HR-projekt och andra initiativ inom verksamheten. Du kommer att sitta på filialen i Västerås, ingå i ledningsgruppen för Region Öst och tillhöra HR-teamet för Sverige. Du rapporterar till HR-chef.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till cheferna i alla personalrelaterade ärenden (ex rehab, arbetsmiljö, arbetsrättsliga frågor och förhandlingar, rekrytering, on- offboarding)
  • Leda, driva och implementera HR-processer. Jobba verksamhets- och affärsnära och bidra med god förståelse för vad som skapar engagemang och driver lönsamhet ur ett HR- perspektiv
  • Driva förbättringsprojekt inom HR-området
  • Kultur- och organisationsutveckling
  • Kompetensutveckling, employer branding
  • Medverka vid fackliga förhandlingar samt tolkning och tillämpning av lagar, avtal och policys
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande. Du har minst fem års erfarenhet av liknande roll, gärna i en affärsdriven organisation. Erfarenhet från både kollektivanställda och tjänstemän är ett plus och meriterande är om du har jobbat inom bygg- eller installationsbranschen och därmed även förståelse för ackordarbete. Du har vana av att driva HR-projekt såsom t ex arbetsmiljöarbete samt att arbeta med chefsstöd och arbetsrättsliga frågor. Du trivs med att samverka med andra för att nå gemensamma resultat. Du har integritet, är trygg i dig själv och tar ansvar.

Du är van vid att arbeta självständigt och har en förmåga att driva igenom saker. För att trivas på Assemblin El är du en lagspelare och noggrann, strukturerad och planerande. Du har en generell förståelse för system och talar och skriver svenska obehindrat, samt har B-körkort.

Om Assemblin-koncernen
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på drygt 10 miljarder kronor och cirka 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Vill du veta mer om tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Funke på asa.funke@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assemblin El AB

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons