Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR Generalist / HR partner till globala Senseair

HR Generalist / HR partner till globala Senseair

Bravura · Hudiksvall · Ansök senast 13 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett stort intresse och bred erfarenhet inom HR och vill arbeta på ett internationellt företag i framkant? Nu finns möjlighet att tillträda en viktig roll där du har möjlighet att vara med att utveckla verksamheten på Senseair!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Senseair har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Senseair en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSenseair är ett globalt, högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar sensorlösningar för bland annat koldioxid (CO2) och alkohol i luften. Företaget har verksamhet i Kina, Tyskland, USA och Sverige. Huvudkontoret finns i Delsbo där även produktionen finns och majoriteten av medarbetarna.
De arbetar med två av de mer utmanande problemen i världen idag: säker alkoholmätning och mätning av den allt sämre luftkvaliteten.

Varje år dödar alkohol 2,5 miljoner människor över hela världen. Utöver det sker ett stort antal skador och trauma som hamnar utanför statistiken. Senseairs alkoholsensorer är utvecklade tillsammans med en grupp ledande biltillverkare och med stöd från den amerikanska regering i syfte att skapa en helt ny generation "osynlig" och bättre accepterad teknologi för att upptäcka alkohol i fordon.

Den osynliga gasen koldioxid påverkar inte bara vår miljö och jordens atmosfär - eftersom vi lever 92% av våra liv i inomhusmiljö är luftkvaliteten viktig för vår hälsa och förmåga att arbeta och verka. Du hittar Senseairs lösningar för mätning av luftkvalitet i byggnader, fordon, miljöstationer, medicinska applikationer, livbåtar, fabriker, gruvor etc.

I april 2018 köpte Asahi Kasei Group företaget, och de har valt att investera i den svenska verksamheten. Idag arbetar runt 170 personer nationellt inom företaget i Delsbo, Kista och Västerås. Internationellt finns de i Chengdu, Chicago och Düsseldorf.

https://senseair.com/

ArbetsuppgifterI rollen som HR generalist arbetar du med utveckling, implementering och tillämpning av HR-processer. Du verkar operativt och konsultativt gentemot bolagets 18 chefer, fackliga parter samt 180 medarbetare. I ditt ansvarsområde ingår arbetsrätt, rekrytering med efterföljande onboarding, rehabilitering och arbetsmiljö. Utöver dessa processer finns fler områden som du arbetar med tillsammans med HR-chef.

Det pågår ett arbete med att skapa en gemensam grund och arbetssätt på hela Senseair enligt koncernens policys. Utöver det finns flera andra fokusområden där du är med att driva arbetet.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom personal, beteendevetenskap eller likvärdig utbildning
  • Minst tre års erfarenhet av självständigt arbete inom HR och framförallt arbetsrätt
  • Erfarenhet av att konsultera i arbetsgivarfrågor gentemot chefer
  • Erfarenhet av rekrytering och att arbeta med digitala kanaler
  • Erfarenhet av Teknikavtalet är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
I rollen som HR generalist på Senseair tycker du om att arbeta med människor och är engagerad i personalen. Din vardag ställer krav på att du är prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt. På ett coachande förhållningsätt stöttar du chefer i organisationen och bistår med expertis inom arbetsrätt och ledarskap. Dina arbetsuppgifter ställer krav på att du är pedagogisk och bekväm i din kommunikation. Du hanterar många personalärenden och är trygg i rollen som arbetsgivarrepresentant.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Delsbo, Hudiksvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR generalist, HR partner, HR specialist, HR, personalvetare, rekrytering, rehabilitering, arbetsmiljö, kompetensutveckling, sjukfrånvaro, sjuknärvaro, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, fackförbund, fack, facklig representant, lönerevision, digitalisering, sociala medier, produktion, personalsystem, lönekartläggning, HR stöd, Onboarding, Employer Branding, Talent Planning, sponsring, KPI, ledarskap, konsultativ HR, processer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Hudiksvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons