HR-chef till Sparbanken Skaraborg, Skara

Sparbanken Skaraborg · Skara

·

Ansök senast 19 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som HR-chef har du övergripande ansvar för HR-områdets samtliga delar. Du arbetar såväl strategiskt som operativt och driver utvecklingsprojekt mot målet att vara den bästa regionala arbetsgivaren inom bank & finans.

I ditt ansvar ingår organisationsutveckling och kompetensförsörjning, utveckling av medarbetarskap och ledarskap samt övergripande arbetsmiljö- och arbetsrättsliga frågor. En viktig uppgift är att vara konsultativt stöd till bankens 17 chefer samt driva värdegrunds- och kulturarbete och employer branding. Ett stort, strategiskt förändrings- och utvecklingsarbete är påbörjat och HR-chefen förväntas fortsätta det arbetet. Rätt person kommer att ha stort inflytande på ledningsarbetet och goda möjligheter att utveckla banken och organisationen positivt. Du rapporterar till VD och ingår i bankledningen.

Vi söker en utvecklingsinriktad och ambitiös HR-chef med flera års erfarenhet av övergripande och brett HR-arbete. Vi ser helst att du har verkat i flera olika verksamheter och gärna erfarenhet från tjänste- och servicesektorn. För att lyckas med uppdraget bör du ha drivit förändrings- och utvecklingsarbete, samt ha vana av att bygga strukturer och förädla processer inom HR.

Du har stort intresse för människor och brinner för HR och dess betydelse för verksamheten. Vi förutsätter att du är mycket kommunikativ, har förmåga att skapa engagemang genom nära relationer och att du drivs av att skapa värde tillsammans med andra. Med hög integritet och smidighet bygger du förtroende och samarbete. Du uppfattas som en trygg och inspirerande person och stimuleras av ledarskap i förändring. Idérik och initiativtagande men samtidigt strukturerad och uthållig är andra viktiga karaktärsdrag som du känner igen dig i.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se urval och intervjuer pågår. Vid frågor kontakta Anna Åkesson 0763-38 87 96, anna.akesson@maquire.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sparbanken Skaraborg

Placering

Skara