Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-CHEF TILL ETT MODERNT OCH SPÄNNANDE BOLAG

HR-CHEF TILL ETT MODERNT OCH SPÄNNANDE BOLAG

Talents of Sweden · Stockholm · Ansök senast 20 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du tillhöra ett modernt, spännande och utvecklande företag vars vision är att vara världsbäst inom sitt område? Vill du vara med på en spännande resa där du får möjlighet att sätta din prägel på rollen som HR-chef? Missa inte den här möjligheten och varmt välkommen med din ansökan!

OM ROLLEN

Vår kund söker nu dig som vill ta dig an en bred roll och som nu vill bygga upp, vidareutveckla och ta HR-funktionen till nästa nivå! Initialt kommer du driva HR-relaterade frågor självständigt utifrån företagets målsättningar och vision, men detta kan förändras med tiden då målsättningen är att utöka HR-funktionen. Därför ser vi det som positivt om du på sikt skulle vara öppen för personalansvar. Vidare kommer fokus vila på arbetsuppgifterna nedan;

 

-           Samordning rörande anställning, avtal samt kollektivavtal.

-           Den interna rekryteringsprocessen.

-           Kompetensutveckling internt i form av utbildningsinsatser.

-           Förbättring av rutiner och processer.

-           HR-support.

 

Med andra ord söker vi dig som trivs att arbeta brett och vill sätta din prägel på rollen som HR-chef!            

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har en tydlig vision av hur du vill lägga upp ditt arbete och hur en HR-funktion bedrivs på bästa möjliga sätt. Du är trygg i dina redan inhämtade kunskaper inom området och levererar alltid högklassig service i samtliga dialoger. Du förmedlar information på ett tydligt och enkelt sätt och ser alltid till att fullfölja dina arbetsuppgifter. Vidare har du en god förmåga att planera och organisera ditt arbete, på eget initiativ men även i samråd med övriga kollegor.    

OM GOD ASSISTANS

God Assistans är ett modernt, spännande och utvecklande företag vars vision är att bli världens bästa assistansbolag. Bolaget som grundades 2012 och sitter i Sundbyberg, vill underlätta vardagen för personer med funktionsnedsättningar och möjliggöra för alla människor att leva ett gott liv. Verksamhetens ledord är omtanke, inflytande, öppenhet och kvalitet. Koncernen består idag utav 5 assistansbolag, en Juristbyrå och moderbolag till koncernen är God Assistans Support som fungerar som ett Shared Service Center för all bolagsadministration. Totalt har koncernen ca 2 000 anställda varav ca 50 tjänstemän och omsättningen ligger på ca 600 Mkr. Missa inte möjligheten att tillhöra ett unikt bolag som verkligen gör skillnad i vardagen! 

VI SVARAR GÄRNA PÅ FRÅGOR

Vänligen kontakta Lina Ambjörnson på 073-582 28 97 alternativt lina.ambjornson@talentsofsweden.se vid ytterligare frågor som rör tjänsten. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast. 

Sökord: hr-chef, hr, hr-generalist, hr-business partner, hr-specialist, hr-strateg, processutveckling, utvecklingsarbete, rekrytering, talents of sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Talents of Sweden

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Young Talents Of Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons