HR-ansvarig

Orkla Confectionery & Snacks · Filipstad

·

Ansök senast 27 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som HR-ansvarig tillika HR Busniess Partner på Orkla i Filipstad kommer du ha det övergripande ansvaret för att fabrikens samtliga HR-processer drivs framåt, samordnas, utvecklas och följs. Du har förmågan att kombinera strategiskt, operativt och konsultativt arbete inom hela HR-området och trivs att vara chefernas expertstöd.

Du är tydligt resultatinriktad och arbetar ständigt för att utveckla våra personalprocesser, policys, riktlinjer och avtal på alla nivåer i fabriken. Arbetsuppgifter inom området såsom lönebildning, rehabilitering, rekrytering, förhandling och arbetsmiljö ingår även i tjänsten.

Du ingår i fabrikens ledningsgrupp där ditt uppdrag är att driva och leda utvecklingen inom personalområdet, så att vi bedriver ett modernt och framåtriktat HR-arbete som bidrar till att göra Orkla till en attraktiv arbetsgivare.

Om dig
Det viktigaste av allt är att du har viljan och drivet att ständigt hitta nya vägar för en hållbar och hälsosam organisation. Att du förstår de utmaningar vi som arbetsgivare står inför, kring bland annat kompetensförsörjningen över tid och en hälsofrämjande arbetsplats.

Utöver detta vill vi att du har:
  • Relevant akademisk utbildning inom personalområdet
  • Erfarenhet av övergripande arbetsrättsliga förhandlingar
  • Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från producerande företag
  • Insikt i hur ekonomi- och personalfrågor hänger ihop och hur frisktal, arbetsglädje och bemanningsplanering även påverkar organisationens ekonomiska resultat
För att trivas i rollen är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du är kommunikativ och prestigelös som person som skapar stort förtroende för de runt omkring dig. Du arbetar både strukturerat och målmedvetet i en miljö som stundtals är väldigt hög.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Orkla Confectionery & Snacks

Placering

Filipstad