HR-ansvarig

NODAVA AB -Norra Dalarna Vatten & Avfall · Orsa

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nodava AB (Norra Dalarna Vatten & Avfall), är ett kommunalt bolag som bildades 1 juli 2010 gemensamt av Mora, Orsa och Älvdalens kommuner. Inom denna region bor ca 35,000 invånare och här finns över 1,000 företag som tillsammans med ett stort antal fritidshus och turister, såväl sommar som vinter, ska förses med dricksvatten och hållbara lösningar inom avfallshanteringen.

Vår nuvarande HR-chef väntar tillökning och vi söker därför hennes ersättare med start någon gång efter årsskiftet för ett vikariat på ungefär ett år.

Här på Nodava är vi en blandning av olika arbetsgrupper och människor men vårt mål är att vi gör det tillsammans och att alla är lika viktiga för att driva Nodava framåt och skapa lösningar att vara stolta över! Vill du bli en del av oss och vara med och bidra till ett hållbart liv? Då ser vi fram emot din ansökan!


Om rollen

Som HR-ansvarig har arbetar du strategiskt med HR-processer samtidigt som du fungerar som ett operativt stöd till hela organisationen gällande HR-frågor. Stort fokus ligger på att fortsätta arbetet med att förbättra och förnya Nodavas HR-processer och att utveckla hela kedjan från anställningens ingång till utgång.

Du coachar och stöttar chefer avseende bland annat bemanning och rekrytering, kompetensutveckling, arbetsrättsfrågor, fackliga förhandlingar, effektivisering och omställning samt rehabiliteringsärenden och arbetsmiljöfrågor. Du följer upp och analyserar nyckeltal inom HR som exempelvis sjuktal, medarbetarindex och personalomsättning.

I rollen ingår även ett ansvar för Nodavas interna kommunikationsarbete som du driver med stöd av kommunikatören.

Som HR-ansvarig ansvarar du över gruppen Verksamhetsstöd som i dagsläget består av HR och kommunikatör. HR-ansvarig rapporterar till VD.


Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR-området eller har annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av brett HR-arbete, erfarenhet av fackliga förhandlingar och är kunnig inom arbetsrätt. Du har ett ödmjukt tillvägagångsätt och besitter en hög social kompetens.

Du trivs i en coachande och stöttande roll och du har lätt för att skapa ett förtroende. Vidare så vet du vikten av ett gott självledarskap samtidigt som du gillar att prestera tillsammans med andra. Hos oss är din personlighet och din vilja att bidra till Nodavas utveckling lika viktig som din erfarenhet varför vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i denna rekrytering.

B körkort samt goda kunskaper i svenska är krav för rollen.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med alla delar inom HR samt att vara en del av Nodavas viktiga arbete mot ett hållbart liv. Vi sitter i fina lokaler i gamla Prostgården i Orsa.

Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år med start någon gång efter årsskiftet. Vi tillämpar individuell lönesättning, kollektivavtal finns (Allmänna bestämmelser, AB).

Sista ansökningsdag är 2020-11-15

Välkommen med ditt CV och personliga brev till info@nodava.se. Ange ”HR-ansvarig” i din ansökan. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum passerat.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Frida Karner, HR-chef; 0250-552702 eller frida.karner@nodava.se


Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NODAVA AB -Norra Dalarna Vatten & Avfall

Placering

Orsa

Kontaktperson

Nodava AB

Ansök via mejl