Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-Ansvarig/HR-administratör till Tornberget Fastighetsförvaltning

HR-Ansvarig/HR-administratör till Tornberget Fastighetsförvaltning

Lernia · Haninge · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten:

Vi söker en HR-ansvarig/Hr-administratör för ett föräldravikariat till Tornberget Fastighetsförvaltning. I rollen som HR- ansvarig/HR-administratör har du en viktig funktion i organisation. Du kommer ha en central roll inom HR och arbeta främst operativt men även strategiskt, i rollen innebär det att du kommer arbeta en del med utvecklingsarbete inom digitalisering inom HR. Tornberget är nu inne i spännande fas där allt pappersdokumentation samt administration ska bli digital, därmed innebär tjänsten till en början mycket administration därför ser vi att du är noggrann och har en god administrativ förmåga. Du kommer vara underanställd VD och ha det övergripande ansvaret för att upprätta och kvalitetssäkra processer samt arbeta för den personalpolitiska visionen och de personalpolitiska programmet.

Tornberget Fastighetsförvaltning uppmuntrar en kultur som möjliggör att medarbetare växer och skapar delaktighet, trygghet och gemensamma värden. En kultur med direkt och tydlig koppling till företagets strategi, mål och värdegrund samt att bidra till att Tornberget som arbetsplats präglas av goda relationer och engagerad personal.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Ansvar för process, metod och verktyg inom HR-områden som tex. Rekrytering
  • Ansvar för personaladministrationen
  • Kompetensförsörjning och medarbetarutveckling
  • Hantering av fackförbundsförhållanden
  • Ansvar för arbetsmiljö (hälsa- och friskvård) och lönerevision
  • Att vara en del av ledningsgruppen och bidra till hela Tornbergets måluppfyllelse och utveckling inom givna ramar
  • Chefs- och ledarskapsutveckling
Bakgrund

Vi söker dig som är personalvetare eller har liknande/motsvarande utbildning inom HR, samt längre erfarenhet av att arbeta inom området. Du har mycket goda kommunikativa egenskaper i tal och skrift, framförallt på svenska och engelska. Det är meriterande om du är certifierad via SHL (för tester vid rekrytering av OPQ och Verify) och har erfarenhet av Hogia Personalsystem. Det är viktigt att du har en stark administrativ ådra och kan hantera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som HR-ansvarig söker vi dig som är en positiv och engagerad person. Du är lyhörd och prestigelös och trivs i en roll där du är drivande och självständig och vägleder verksamheten för att uppnå affärsmålen. I rollen som HR-ansvarig har du lätt för att kommunicera med olika människor samt vara lösningsorienterad. Du ska ha fallenhet för att kunna fatta beslut och skapa struktur i det dagliga arbetet och har en stor integritet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad
Visstid/Heltid/Haninge, Stockholm

Övrig information
  • Placeringsort: Stockholm, Haninge.
  • Tjänstgöringsgrad: 39,5 h/vecka
  • Tillträde: Omgående
  • Avslutas:2022-01-17
  • Anställningsform: Visstid, behovsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund
Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Haninge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons