Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-ansvarig till ICA Maxi Hälla

Norén & Lindholm · Västerås · Ansök senast 14 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha Västerås roligaste HR-tjänst? Rollen som HR-ansvarig hos oss är ny och här får du stort ansvar att tillsammans med ledningsgruppen bygga upp en stark och effektiv HR funktion. Ica Maxi Hälla är Västerås största livsmedelsbutik med ca 220 anställda. Vi återinvesterar kontinuerligt i vår personal och i butiken, dels för att möta kundernas behov och förväntningar och dels med målet att vara en av de bästa arbetsgivarna i Västmanland. Vi är stolta över att erbjuda ett av marknadens största sortiment av dagligvaror och har en kunnig, välmående och engagerad personal. Vi vill vara en destination för alla som gillar mat! 

Det börjar med våra medarbetare!

Det är ingen överdrift att säga att ICA Maxi Hälla har bland de mest engagerade medarbetarna i Västerås. Vår personal skapar en atmosfär i butiken som många talar om och den atmosfären är arbetsglädje – Vi har roligt på jobbet!

Detta är vi glada och stolta över, men vi vill mer och vi vill bli ännu bättre!

Vi vill fortsätta bygga en lustfylld arbetsplats där medarbetare känner trygghet, trivsel och där man får utvecklas både i yrket och som person. Där man oavsett arbetsroll känner stolthet och ansvar.

Vi vill vara marknadsledande inom vår bransch, både som livsmedelsbutik och som arbetsgivare och givetvis en arbetsplats där man alltid vill ge våra kunder det där lilla extra!

Det är därför vi behöver dig. 

Om tjänsten Rollen som HR-ansvarig hos oss är ny och här får du stort ansvar att tillsammans med ledningsgruppen bygga upp en stark och effektiv HR funktion. Det blir en spännande resa för oss och en efterlängtad sådan. Du kommer att arbeta brett och verksamhetsnära med bland annat:

  • Chefscoaching
  • Fackliga relationer och förhandlingar
  • Rekrytering och introduktion för nya medarbetare
  • Employer branding
  • Utveckling och uppföljning av HR-processer och rutiner
  • Arbetsmiljö
  • Interna utbildningar

Arbetet är både strategiskt och operativt och en viktig del blir att vara ett professionellt stöd och bollplank till våra chefer i alla HR-relaterade frågor såsom anställning och avslut, rehabilitering, och förhandling. Vi är en personalintensiv organisation och med tiden kan vi tänka oss att behovet av ytterligare förstärkning inom HR ökar, så om du motiveras av utveckling och ledarskap så kan detta vara en möjlighet för dig.

Vem är det vi söker? Vi söker dig som trivs i en fartfylld och verksamhetsnära roll och som vill arbeta brett med HR-frågor. Du har en akademisk utbildning med HR-inriktning och minst några års erfarenhet av brett och självständigt HR-arbete. Det är viktigt att du är trygg i arbetsrättsliga frågor, fackliga förhandlingar samt rekrytering, och har du erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete är det en stor fördel. Har du dessutom arbetat inom handeln eller annan personalintensiv bransch är det meriterande.

Vi sätter stort värde på dig som person och tror att du är handlingskraftig, strukturerad, tydlig och kommunikativ. Du skapar enkelt förtroende hos andra, får med dig folk och har ett coachande och lösningsorienterat sätt att vara. Det är viktigt för oss att du är en prestigelös person som ser styrkan i att samarbeta och som också har mod att ställa krav.

Vi tror att du kommer att trivas hos oss! Välkommen till en glädjefylld organisation. Vi erbjuder dig ett roligt och varierat arbete, trevliga kamrater och spännande utmaningar i en roll där du kommer göra stor skillnad och där du får möjlighet att utvecklas.

Låter detta intressant? I den här rekryteringen samarbetar vi med Norén & Lindholm. Din ansökan registrerar du så snart som möjligt, dock senast 14 augusti på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norén & Lindholm

Placering

Västerås

Kontaktperson

Norén & Lindholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons