Jobbsafari är en del avschibsted logo

HR-administratör

Konfidentiell · Stockholm · Ansök senast 17 nov.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vår kund ytterligare en medarbetare till deras kompetenta HR-team! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid och som pågår i sex månader med goda möjligheter till anställning. Uppdraget startar inom en månad med hänsyn till en månads uppsägningstid. Vår kund sitter i fina lokaler i Sundbyberg och kommer nästa år att flytta till helt nya lokaler i Bromma Blocks

Ditt uppdrag
I rollen som HR-administratör kommer du att få möjligheten att arbeta med administration och service på huvudkontoret. Hos vår kund finns det generositet och öppenhet hos de anställda och du kommer att tillhöra en organisation som arbetar nära varandra, där det är högt i tak och nära till beslut.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Koordinera kontorsservice
  • Hantera parkeringstillstånd
  • Uppdatera i Sharepoint
  • Uppdatera och underhålla administrativa register
  • Statistik och viss myndighetsrapportering
  • Fakturahantering
  • Avtalsadministration och viss omförhandling av serviceavtal
  • Koordinera och vara behjälplig med flytten till nya kontoret
  • Övrig HR-administrativa förekommande arbetsuppgifter
Din bakgrund
Vi söker dig med en relevant utbildning och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är kommunikativ på svenska och engelska i både tal och skrift. Du hanterar MS Office obehindrat och kan lätt sätta dig in i nya system. Som person är du nyfiken och serviceinriktad! Du gillar att tänka nytt och är flexibel i ditt sätt att arbeta. En viss struktur där du självständigt kan organiserad din arbetsuppgifter behövs. Då det är ett mindre team där alla hjälps åt är det viktigt att du är prestigelös samt har lätt för att samarbeta.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Abdullah Uzunel (Abdullah.uzunel@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons