HR-administratör

Gunnar Dafgård AB · Götene

·

Ansök senast 18 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dafgårds är inne i en tillväxtfas och det görs investeringar för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare.

Vi söker nu en engagerad och driven HR-administratör med inriktning rekrytering som kommer att vara en del av vår HR-avdelning. Tjänsten är ett vikariat och du rapporterar till HR-chef. Tjänsten är placerad i Källby.


Arbetsuppgifter

I rollen som HR-administratör kommer du huvudsakligen att ansvara för hela rekryteringsprocessen från kravspecifikation till anställning. Processen omfattar framtagning av kravspecifikationer, annonsskrivning, selektering av ansökningar, genomförande av intervjuer, referenstagning samt avtalskrivning. Du kommer även att, tillsammans med den rekryterande chefen, ansvara för introduktion av nya medarbetare.

Eftersom du ingår i vårt HR-team kommer din tjänst även ha inslag av HR-administration. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom HR-området.

I rollen fungerar du som ett stöd för samtliga avdelningar i bl. a kompetensförsörjning, arbetsrätt, statistik, rapportering samt att ansvara för att olika HR-processer och policyer uppdateras, efterlevs och implementeras. Den exakta fördelningen av arbetsuppgifter kommer att utformas efter din kompetens och verksamhetens behov.


Kvalifikationer & Egenskaper

Vi söker dig som har en examen inom HR och flera års arbetslivserfarenhet inom området. Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter inom HR och för att lyckas i rollen vill vi gärna att du har erfarenhet av rekrytering, employer branding, kompetensförsörjning, arbetsrätt samt HR-processer.

Arbetet är självständigt med många kontaktytor internt och externt. Du har lätt för att skapa goda relationer, är nyfiken och drivande och känner ett starkt engagemang för HR-frågor och rekrytering. Som person trivs du med ett strukturerat arbetssätt och har en god initiativförmåga och drivkraft. Du trivs både med att arbeta självständigt och fatta egna beslut och med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Som HR-administratör samarbetar du med många olika avdelningar inom företaget, vilket kräver flexibilitet, laganda och god kommunikationsförmåga.


Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning till ansokan@dafgard.se. Vi rekryterar löpande, sista ansökningsdatum är 18 december 2020. Märk ansökan med ”HR-administratör. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid eventuella frågor kontakta gärna HR-chef Eva Nyberg på email; eva.nyberg@dafgard.se.

Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Genom att skicka in ansökan godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dafgårds gällande integritetspolicy. http://www.dafgards.se/om-oss/dataskyddsforordningen/


Om oss

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1 200 anställda och en omsättning på 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gunnar Dafgård AB

Placering

Götene

Kontaktperson

Gunnar Dafgård AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens HR-administratör i din ansökan