Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hotellstädare

BJÖRKBACKENS TURISM AKTIEBOLAG · Vimmerby

·

Ansök senast 20 mars (12 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Hotellstäd, vikariat i din ansökan

Björkbacken är ett familjeägt företag som består av en stugby, camping och ett hotell. Vimmerby kommuns kulturpris har tilldelats Karaktärshotellets ägare och grundare Micael Glennfalk. Det är ett modernt hotell med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, personligt bemötande och en positiv upplevelse. Hotellet har 45 rum i olika kategorier, anläggningen har 46 stugor och över 150 campingplatser. Sommartid är trycket stort på anläggningen och som mest arbetar ca 45 medarbetare på de olika områdena.


Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en fin upplevelse hos oss. Vi söker dig som har stor servicekänsla, är noggrann och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare.


För att passa på Karaktärshotellets städavdelning behöver du vara ansvarstagande och kunna arbeta i ett högt tempo. Som hotellstädare på Björkbackens Karaktärshotell arbetar du med att städa hotellrum och gemensamma utrymmen. Du tar hand om tvättleveranser och samordnar städarbetet på hotellet. Tjänsten är ett vikariat.


Skicka ditt personliga brev och ditt CV till: anneli.rimas@bjorkbacken.se

Vid frågor kan du även ringa 0492-79895


Ett löpande arbete med urval och intervjuer kommer att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BJÖRKBACKENS TURISM AKTIEBOLAG

Placering

Vimmerby

Kontaktperson

Björkbackens Turism AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Hotellstäd, vikariat i din ansökan