Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hotellstädare i Göteborg sökes veckorna 30-33

Hotellstädare i Göteborg sökes veckorna 30-33

Linnéplatsens Hotell & Vandrarhem AB · Göteborg · Ansök senast 12 juni

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Linnéplatsens hotell och vandrarhem söker en noggrann, effektiv och serviceminded hotellstädare för städning i sommar under veckorna 30-33 (26 juli-21 aug). Tjänsten innefattar städning av rum, allmänna utrymmen samt viss tvätthantering. Eftersom du blir en representant för hotellet är det viktigt att du tycker det är kul med gästbemötande. Självklart måste du både ha ett öga för detaljer och kunna jobba effektivt eftersom detta är mitt i högsäsong.

Du kommer att jobba som vår huvudstädare 2-3 dagar i veckan under denna period, därför är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av hotellstäd. Övriga dagar i veckan ska du vara behjälplig vår andra huvudstädare. Vi kan anpassa detta efter hur mycket du kan jobba i fall du kombinerar du denna tjänst med ett annat jobb. Du måste vara tillgänglig minst 2 dagar i veckan men helst mer.

Notera att vi endast hanterar ansökningar från dig med tidigare erfarenhet av hotellstädning. Det är också ett krav att du kan tala antingen svenska eller engelska på en grundläggande nivå, meriterande om du kan tala båda.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Linnéplatsens Hotell & Vandrarhem AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Linnéplatsens Hotell och Vandrarhem AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons