Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hotellreceptionist

HÄLLEVIKS HAVSBAD · Sölvesborg · Ansök senast 10 feb.

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är ett sommarhotell i Blekinge med plats för ca 125 boende gäster. Hos oss finns 4 fina tennisbanor, minilgolf, en stor sommarrestaurang och vi har ca 100 m till strandkanten. En härlig arbetsplats för den som gillar utmaningar och trevligt sällskap ! Du är en glad, serviceminded person som gillar att ha mycket omkring dig. Du är vårt ansikte utåt och din arbetsplats är vår sambandscentral och hjärta.
Du är ordningssam, strukturerad och vill ge varje gäst en upplevelse utöver det vanliga. Du har erfarenhet av liknande arbete inom hotellbranschen och är van att möta både gäster och personal i olika situationer. FInns du ? Hälleviks Havsbad är ett anrikt klassiskt sommarhotell med plats för ca 125 gäster. Våra gäster bor i självhushållslägenheter eller i hotellrum med ganska enkel standard. Vi har en restaurang med ca 95 sittplatser och fullständiga rättigheter. Hälleviks Havsbad är ett mycket aktivt hotell och våra gäster är idrottsgrupper, golfspelare, deltagare i våra olika temaveckor samt semestergäster.


Arbetet i vår reception, med bokningssystemet R360, innebär bla in- och utcheckningar, svara i telefonen och genomföra telefonbokningar och ge tydlig information, kiosk- och glassförsäljning, uppdatering av gästinformation, kassaredovisningar, uthyrning av minigolf, cyklar och mycket annat. Receptionen är hotellets hjärta vilket innebär att den som arbetar fungerar som en "sambandscentral" för både gäster och personal. Arbetet ställer stora krav på eget ansvar och ekonomi.


Som ansiktet utåt och anställd på Hälleviks Havsbad måste man vara flexibel, stresstålig och noggrann för att kunna göra alla gäster nöjda. Vi förväntar oss även att du har en bra känsla för service och nära till ett leende. Vi uppskattar om du har goda språkkunskaper, men det är ej något krav. Du bör ha både intresse och goda kunskaper inom ekonomi och kassaredovisning.
Datavana är ett krav.
Du bör ha erfarenhet från liknande arbete och kunna lämna goda referenser och betyg.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga meritförtecning/ CV och referenser i din ansökan.
Ansökningar som ej uppfyller sökkriterierna behandlas inte.
Välkommen till en härligt aktiv sommar med trevliga arbetskamrater.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HÄLLEVIKS HAVSBAD

Placering

Sölvesborg

Kontaktperson

Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening Up

Dela jobbannonsen

Anmäl annons