Jobbsafari är en del avschibsted logo

Hotel Mölndals Bro och Roy Restaurang & Bar söker Köksmästare

Hotel Mölndals Bro och Roy Restaurang & Bar söker Köksmästare

HOTEL MÖLNDALS BRO · Mölndal · Ansök senast 15 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Under april 2021 slår vi upp portarna till en helt ny restaurang i ett expansivt område i Mölndal/Göteborg.


Om oss

Hotel Mölndals Bro bygger nu ut hotellområdet och presenterar den nya satsningen Roy Restaurang & Bar, en unik upplevelse på 1200 kvm med 200–300 sittplatser med toppmodern utrustning och stort kök – ett heltäckande koncept. Från hjärtat av Mölndal/Göteborg erbjuder vi allt från upplevelser och mötesplatser för både företag och privatpersoner vid Västsveriges näst största knutpunkt med bra kommunikation till Landvetter flygplats, Liseberg, Svenska mässan och Avenyn.

I en vacker lokal där det gamla till viss del är bevarat, välkomnas du in i en miljö präglad av modernism och elegans där gammalt möter nytt och tradition möter innovation. Hos oss är god mat, dryck och skön stämning alltid i fokus. Som anställd är du en del av en gemenskap och ett härligt team. Tillsammans skapar och utvecklar vi en restaurang och hotellmiljö där våra gäster känner sig varmt välkomna och får en oförglömlig upplevelse.


Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Som köksmästare är du närvarande, har en tydlig kommunikation med förmågan att engagera och inspirera dina kollegor att leverera det lilla extra. Du har ett högt eget driv, gillar att utveckla och har ett helhetsperspektiv samtidigt som du ser de små detaljerna. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och förstår vikten av planering för att kunna effektivisera och optimera verksamheten, men viktigast av allt är att du får ditt team att överträffa våra gästers förväntningar. Du är full av idéer och arbetsglädje, en naturlig ledare

och en god förebild för verksamheten som representerar Roy Restaurang & Bars värderingar med stolthet!


Dina arbetsuppgifter

• Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet

• Arbeta med allt från matlagning, inköp och planering

• Att med hög kvalitet tillaga stora volymer frukost, lunch, middag och à la carte

• Ansvara för att hygien- och säkerhetsrutiner följs

• Bidra till att utveckla och förnya vår meny

• Coacha medarbetare, praktikanter och nya kollegor i deras utveckling.


Dina erfarenheter

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som köksmästare och gärna relevant utbildning. Du har ansvaret för egenkontroller, inventering och att säkerställa att lagar, miljö- och hälsoföreskrifter följs samt den dagliga driften i restaurangen/köket. Vi ser gärna att du idag har en liknande roll inom restaurang.

Du arbetar på ett strukturerat och affärsmässigt sätt som gör att du snabbt kan ta beslut som gynnar verksamheten, alltid med gästen i fokus.


Meriterande är erfarenhet av budgetansvar och bakgrund från större koncern eller kedja med konceptinriktad verksamhet samt av vegetariska/veganska rätter. Du är van att arbeta i en levande organisation och du kommunicerar flytande på svenska och engelska.

Vi erbjuder

En spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en chans till att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Vid behov kan vi även erbjuda lägenhet i anslutning till arbetsplatsen. Lön enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.


Låter detta som du? Välkommen med din ansökan senast den 2021-03-10. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.


Bifoga cv och personligt brev till:

medarbetare@hotelmolndalsbro.se


Märk ansökningen med ”Köksmästare”


Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HOTEL MÖLNDALS BRO

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Millroy AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons