Högbo ridklubb söker en engagerad ridlärare med dressyrinriktning

Ridskola · Sandviken

·

Ansök senast 30 nov. (4 dagar kvar)

Ansök via mejl

Om dig

Vi söker dig som är utbildad ridlärare, lägst level 1 eller motsvarande utbildning. Du känner dig hemma med de flesta arbetsuppgifter som finns på en ridskola. Du har lätt för att samarbeta och har en ödmjuk inställning till såväl djur som människor.

Med dina goda ridkunskaper, som du har intyg på medverkar du i vidareutbildning av hästmaterialet.

Du brinner för att förmedla dina kunskaper till både barn och vuxna. Självklart är du servicemedveten som person. Du är inte främmande för engagemang i föreningsaktiviteter som t.ex. tävlingar då klubben har en välrenommerad tävlingsanläggning och arrangerar hopp och dressyrtävlingar upp till elitnivå.


Din profil

Utbildning

Krav Ridlärare lägst Level 1

Körkort

Krav behörighet B

Arbetslivserfarenhet

Ridlärare/ridinstruktör


Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir varierade och innebär att planera och leda ridlektioner för både barn, ungdomar och vuxna på olika nivåer samt personer med funktionsnedsättning, stalltjänst, ridning, samt en del administrativa uppgifter.

Övrigt

Lön

Enligt avtal

Arbetsplats / Om oss

Högbo Ridklubb är belägen i Sandviken som ligger i Gävleborgs län. Föreningen är medlemsägd och bedriver ridskola, inackorderingsstall samt tävlingar. Vi har ca 300 medlemmar och genomför cirka 250 uppsittningar i veckan.

Ridskolan har plats för 56 hästar och äger själva 23 ridskolehästar. Det finns två ridhus och en stor ny fiberutebana samt 90 tävlingsboxar. Personalstall finns där vi gärna ser att man har sin/sina egna hästar uppstallade.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ridskola

Placering

Sandviken

Kontaktperson

Högbo Ridklubb

Ansök via mejl